33 123
發新話題

无敌。求虐。香港小岛无高手、

[Close]

无敌。求虐。香港小岛无高手、

来自中土的。情谊帮派。。教育你们这群小鬼。

大陸連香港會很lag

回復 2# 的帖子

同意~                      

X3 THX
難怪近期咁多火星文字人出現VLAN啦

回復 4# 的帖子

跟火星人聊天也是我的興趣

我都遇過幾個火星人,係咁用外掛,我又冇用到外掛喎,開頭處於捱打劣勢,但佢哋越玩越LAG,最後俾我反敗為勝!

引用:
原帖由 Airy 於 2011-9-5 18:56 發表
跟火星人聊天也是我的興趣
咁好啦~ 我就封你為水星人雪月啦

你們無謂的無敵
就是在四方陣中使用大小絕以及爆氣嗎?
曾經有兩位亂碼的玩家(懷疑是你們團的)入過我場,他們頭4個亂碼都一樣的,相信是個團名。
他們兩也是用王強,跟我打的當中 有位團員不停使用bl,而且氣夠了又出大小絕。
bl包括匕首左a後前a ,匕首雙轉(前前a前前a),我很有品的跟他們打並沒出絕及爆氣,還贏了..這就是你們的無敵嗎?

引用:
原帖由 ■   於 2011-9-6 07:03 發表
你們無謂的無敵
就是在四方陣中使用大小絕以及爆氣嗎?
曾經有兩位亂碼的玩家(懷疑是你們團的)入過我場,他們頭4個亂碼都一樣的,相信是個團名。
他們兩也是用王強,跟我打的當中 有位團員不停使用bl,而且氣夠了又出大小絕。
bl包括 ...
當然係無敵啦 你睇佢發完張帖之後都冇哂火星人蹤影
潛水炮屈機聽過未先  入黎打完十幾隻字火星文就消失左 :o

求玩家b3553061示範您所謂的 无敌。求虐。 上水吧

其實佢哋所謂嘅「無敵」,不外乎都係用外掛同BL,論技術,我哋香港陣營高手林立,勁過佢哋好多倍!

引用:
原帖由 kenny2008hk 於 2011-9-8 16:57 發表
其實佢哋所謂嘅「無敵」,不外乎都係用外掛同BL,論技術,我哋香港陣營高手林立,勁過佢哋好多倍!
你講到咁
如果佢地有人想同香港切磋
交哂俾你

引用:
原帖由 LNK3838 於 2011-9-8 22:39 發表
你講到咁
如果佢地有人想同香港切磋
交哂俾你
我同佢哋打過幾鑊啦!佢哋一路用外掛同BL,我開頭係唔夠佢哋砌,但佢哋玩玩下就好Lag下,最後都係俾我打Q殘咗!

引用:
原帖由 kenny2008hk 於 2011-9-8 23:47 發表

我同佢哋打過幾鑊啦!佢哋一路用外掛同BL,我開頭係唔夠佢哋砌,但佢哋玩玩下就好Lag下,最後都係俾我打Q殘咗!
人地lag都係你技術既一種??
0.0

回復 13# 的帖子

用外掛都會輸俾你?
講笑?

33 123
發新話題