發新話題

[原創] 七龍珠TD S9新手攻略+合成表(原創+部份轉帖)

[Close]
引用:
原帖由 鬼塚の作 於 2011-8-29 18:30 發表
5隻比克都叫好守? 會唔會1場抽到5隻比克咁好彩
1.攻速OK快,算好守
2.1場抽到5隻比克好難咩?

一係你就唔好睇      唔係就唔好講野啦   
人地辛苦打個合成表

引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-29 18:22 發表
樓主記得係S9繁中版 , 韓文版我一早有啦.
放左

tsunaXayrios     你可唔可以開個場呀!??????

引用:
原帖由 barry1998 於 2011-8-29 18:32 發表
一係你就唔好睇      唔係就唔好講野啦   
人地辛苦打個合成表
合成表轉的,攻略未打晒..

回復 15# 的帖子

抽英抽到咁上下你會發覺沒乜錢抽英 ................

開個場啦!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 barry1998 於 2011-8-29 18:35 發表
tsunaXayrios     你可唔可以開個場呀!??????
宜加玩緊..8:00得?得就+我MSN,[email protected]

可唔可以係E度呀!????????
我想同你講呀    我唔玩msn

引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-29 18:36 發表
抽英抽到咁上下你會發覺沒乜錢抽英 ................
小遊戲賣人有$6000,打爆金箱大約10000,加上人品好既話,頭10波5隻好容易,我試過一場12隻,5隻換完100w電用果100w電再升再換

引用:
原帖由 barry1998 於 2011-8-29 18:39 發表
可唔可以係E度呀!????????
我想同你講呀    我唔玩msn
好,8:00 ser3 我開

我見到你呀    tsunaXayrios      
我係到不停比人踢
我叫郁彌久代
姐係你昨日同我玩個個

明白=.=8:00先同你玩

引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-29 18:25 發表

有錯字 應該係  咁 鍾
...無語了
鐘意龍珠
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

tsunaXayrios      你開左未呀
係唔係ser3呀!??????

發新話題