發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
冇記錯的話就應該係殺完作者就有得殺佢

引用:
原帖由 ‧‧‧‧ 於 2011-9-22 19:24 發表
點解我邪帝伶住信物之後佢下面死左好多次都未咩咩
因為.........你太黑仔==,同埋你半神左未?

引用:
原帖由 愛影。康哥 於 2011-9-22 19:00 發表
點解冇人上官網睇而不停係到問- -
係VLAN玩係VLAN問好正常

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-9-22 17:44 發表
我覺得你刪左封塵魔石話咩比邪帝刷死亡好d
因為基本上唔係邪帝專用
冇記錯邪帝反傷公式應該改番好(雖然我只是睇更新內容而冇親身試)
又唔會秒王吧
應該係每人都有用 早期刷屬功能好好
同埋我睇更新內容好似話出現機 ...
唔係呀= =,咁邪帝要刷死亡係E個方法最快(前期),後期粒石就比邪帝/其他英刷屬的了

引用:
原帖由 ☠滅 於 2011-9-25 20:14 發表
樓主!!加唔到M群ar...長期offline
試下del左去重開加過

引用:
原帖由 o皮爾修o 於 2011-9-25 23:26 發表
火女200lv半神殺到
大把英200LV殺到= =,但係要等到200LV先殺龍我諗你GG左= =

引用:
原帖由 小偷 於 2011-9-26 17:55 發表
靈魂鬼書點合????????????????
e本野應該未有人合到

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-9-28 09:19 發表
回復樓主,
[拎左神力結晶就可以去搵老人左邊既血飲,佢會同你講一d廢話]
唔係神力,係真半神左搵佢
唔該曬,改番了

引用:
原帖由 hin1899 於 2011-9-27 19:48 發表
龍神點合龍刀
龍神拎左龍寶同號角之後狂升LV就有機會合到

引用:
原帖由 。趙子龍。 於 2011-9-29 07:01 發表
我拎住個布娃娃去接近亡塵冇反應ge=.=?
要真半神左先得

引用:
原帖由 Σmριrε.殤 於 2011-9-29 23:10 發表
玩到悶了= =~~~~~~~~
去爆下難20就唔悶

引用:
原帖由 qazplmwsxijn 於 2011-10-1 20:54 發表
下卷:96張纸+天道之引換
花:11-12關之間6點豐都右下樹間出現
證實左得了嗎????如果可以的話你介唔介意比我放去個教學到???

引用:
原帖由 小妖獸★ 於 2011-10-4 16:03 發表
辛苦哂 睇哂 但點幫個城+5000甲果到吾明
睇唔明???殺左個守護者之後錯守護者跌出黎果本野交比神墓老人就有+5000防了

係咪大部分人都開始明e個圖點玩所以冇乜問題?
定係e個圖開始黃昏

引用:
原帖由 ncn1230 於 2011-12-25 16:29 發表
請問如果沒叫幫手 難8那隻王可以點打?
係咪講緊破虛??一定要有齊D守護者先得

發新話題