發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-23 14:21 發表

你試下開mh控果兩隻隱英就知係假野
左上果2隻好似冰女同火女既物體??點控??

引用:
原帖由 新人仔*~ 於 2011-8-23 20:19 發表
首先...封塵魔石...
我試過2次,有一次我打緊左下D野獸跌比我
另一次就係練工打緊怪跌比我
可以拎住遠古之力/新龍寶(每秒回25%血)一直係度刷全能
=======================
之後....要拎亡塵,我記得要將浩劫妖魔化先拎到 ...
嗯,我會加番浩劫妖魔化上去,但係至於"x月"e種野除左50萬攻同"空間之刃既技"好過新龍寶之外,其他都係一般一般

引用:
原帖由 醉酒青牛 於 2011-8-23 23:07 發表
人卷點先用到
sor,人卷係幾木的= =

引用:
原帖由 §L.L.HoNg§ 於 2011-8-24 13:16 發表

人地起碼好過你la 冇人個學教 帖同人咁 似
如果大家有咩想知/我打小左D什麼什麼很重要的東西的話,煩請咁多位提一提><

引用:
原帖由 29殺二號 於 2011-8-24 14:21 發表
]堅係左邊? 左邊好似冇野黎
SOR了,我左右不分了= =

引用:
原帖由 §L.L.HoNg§ 於 2011-8-24 15:58 發表
可唔可以講d 新裝有咩用同點拎?.?個遠古之魂有咩用
SOR,之前照COPY一位玩家提供既資料冇留意到佢好似打錯左個字,遠古之力>打死左神之遺書守護者之後,會有個遠古之魂,閃去魂魂果度係咁死,會出多六個魂魂,之後就會出一個幫你的神之遺書守護者,放個遠古之魂係神之遺書者度會有好多勁技(玩家月光疾風 提供)

至於新裝,我除左新龍寶之外,其他既我都唔太建議用,因為本身得6格位放裝其實唔係幾夠的了,但人皇可以要果把用6把弓(升到最頂的冰0弓)合埋一齊既新弓,印象中好似有多重射

引用:
原帖由 ★布★ 於 2011-8-24 19:38 發表
招人一齊玩呀- -!!只限日頭
想爆機 (難20同8)
難20同難8我都未爆到= =,同埋黃泉好難用=.=

引用:
原帖由 冷血乂南 於 2011-8-25 02:29 發表
魔氣點樣有嫁???
帶住布娃娃 接近亡塵就會再添加守衛....點解我拎住布娃娃行埋去咩事都無發生- -
魔氣要真半神左之後拎住妖皇的骨灰去搵魔帝,同埋布娃娃好似要真半神左先用到

引用:
原帖由 冷血乂南 於 2011-8-25 16:41 發表
係呀我想提供一樣野
開波打天賦獲取...可以隨機抽是但一個人o既天生技能
姐係開波有兩招天生技-3-
只係難1~3,但係你要冇左準神技,準神技有d英係好勁的= =

引用:
原帖由 -_男♂ 於 2011-8-25 20:28 發表
我想問下個龍皇號角魔化 點合 點解我齊哂野都合唔到既
要同隻老虎狂講野先得,講到佢煩佢會教你,之後狂比1000木佢,有時一下得,有得十幾次都唔得

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-25 22:45 發表
大佬,提供少少資料比你:
龍神,唔一定要普通先可以遠古,200技:龍靈祝福,仲有極限提升3圍,所有技術人員無視護甲
2技係龍禦神風唔係龍神禦風,龍神准神技,唔洗回憶,就係變番1lv
人皇,准神技:天地囚牢,5%機率發動
妖靈,20 ...
唔該曬,但係龍神200技唔係100%閃同暴咩0.0??,同埋人皇招技有咩用?

引用:
原帖由 阿Sa 於 2011-8-25 22:01 發表
整片啦不如= =睇到吾想睇咁多字= =
0.0整片不如放rp0.0

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-25 23:23 發表
人皇果招係捉人,令到d人困係個藍波波入面,出唔到黎
傷害效果係???,同埋->200技:龍靈祝福,仲有極限提升3圍,所有技術人員無視護甲<-這個是//??

引用:
原帖由 新人仔*~ 於 2011-8-26 09:02 發表
有左作者既遠古之力,可以合埋新遠古頭盔先
因為可以2秒就番生,方便係咁閃上去死
有左新龍寶就可以了,都係2秒復

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-8-26 09:04 發表
我想問一個新手問題
如何單通難度20?
開單人模式,輸入whosyourdaddy就ok了

發新話題