發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-22 17:30 發表
準神都係一樣,同2.6b,邪帝準神技,漠視蒼生,一早有,無名魔屍,一早有
我係E到加番上去呀= =,唔係個地圖新增

引用:
原帖由 ☆月光疾風 於 2011-8-22 18:45 發表
我最近玩2.6c,發現左D野,舊版有的野我唔講了打死左神之遺書守護者(開魔水打)之後,會有個遠古之力,閃去魂魂果度係咁死,會出多六個魂魂,之後就會出一個幫你的神之遺書守護者,放個遠古之力係神之遺書守護者度會有好多勁 ...
有冇話閃去咩位??

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 19:53 發表
去2號房右少少睇下
我知個魂魂係邊,但要開6個魂魂係有6個位的==

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 21:27 發表

第一,你未合皓月
第二,你冇浩劫
第三,你妖龍竟然唔比自己用
第四,你冇魔甲
我就咁睇都睇倒你未有喱d裝
你點算叫齊左裝?
我邊個裝可以唔要黎換你所講既裝呢?,同埋皓月要真劍同真天地,我有咩方法可以令到另一個合左天地先既人慢過我真???

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 22:18 發表

皓月要真傳劍同真天地?
你知唔知咩係皓月架?
你係咪搞錯左裂天同皓月啊?
裂天就真天地+真傳劍+神力結晶
皓月係真傳劍+空間做任合出黎
不過皓月比起裂天更勁,正常都唔會合裂天
會合皓月比較多,除非唔夠時間
不過既然 ...
印象中新龍寶好似的確係勁過皓月,至於另一件舊龍寶係要佢加血同有回血,因為要為左可以拎封x塵石唔死,同埋我既裝係空間刃,新舊龍寶,真傳劍,1250萬血裝,加上老人把杖比邪帝好似冇咩用-.-

引用:
原帖由 ★κinG﹑靈. 於 2011-8-22 22:47 發表
受到暴擊時變成火雞 笑 點
e個只係親身經歷囉ok-.-?

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 23:07 發表

新龍裝比皓月勁咁神?
睇下得閒都要入去睇下啦
而家改到咩樣我都唔知
老人仗打ge當然唔係比你
當然係比智英用啦
有新龍寶,竟然冇將皓月改勁
估唔倒2.6c變到咁 ...
咁支老人杖都唔係好勁姐,除左有萬7智吸引之外,但係2.6c智英想要萬7智可以用封x塵石黎刷-.-,反而重有全屬添

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 23:13 發表

封x石?
咩黎?
新野黎?
每秒扣你125萬+75萬血 同時每秒會加你27~136全屬

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 23:14 發表

哇..
新龍寶合得你幾鬼辛苦
打24隻龍
煩到呢...
不過又唔會勁過皓月
皓月勁唔係勁在直接加攻/屬之類
勁在佢d咩狀態效果 同埋有空間刀招被動
2.6c我覺得最勁的神器係
無邪雙蝶+妖魔化浩劫共存先強大 ...
我覺得最勁係新龍寶=.=,雖然要打24條龍,但d龍重生都ok快,買完閃杖可以閃去秒完龍之後再閃去打怪,所以一d都唔煩-.-,反而要殺隻妖皇+真天地+拎信物+去老人到狂死先=妖化浩劫,加上重要等一件-.-

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 23:21 發表

哇你遲早都要真半神啦
你唔真半神點轉準神?
呢d叫順便only
你都識講啦
得一件 珍貴野黎架
唯一裝就是神 明白麼?
唯一裝就是神<-明白了=___=

引用:
原帖由 FkU 於 2011-8-22 23:21 發表
9女呢隻英真係好屈
我同fd玩tk
我全能高佢萬幾都比佢秒
轉敵對你地都係互秒咖咋= =

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-8-22 23:23 發表
玩nocd版可以打10000防隻野刷全屬性
nocd係要殺左怪先加屬,exa先係打怪加屬

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 23:26 發表

我玩單機都可以打秘技刷木刷全屬
lol單機打greedisgood 999999吧

引用:
原帖由 FkU 於 2011-8-22 23:55 發表

哦.原來要紅色- -
個人認為道玄2技冇乜用..
道玄同9女冇魔就慘,道玄2技係加佢回魔2.5/秒,同埋D元神用到技的話就直接回5魔(元神技扣20魔)

引用:
原帖由 24521000 於 2011-8-23 14:17 發表

好似叫做封塵魔石,打打下木妖皇比我ge(吾知打其他得吾得呀...我試過1次.咁呢,舊野會1秒-你125w血+75w靈魂傷,
不過-1次+27~1xx全能.有遠古之魂就可以係咁洗... ...
果粒石係打任何怪都有可能跌出來,唔洗遠古之魂,只要有新舊龍裝+1250血兜就可以了

發新話題