發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
同埋呢- -點解我去到...個娃娃會無左--

引用:
原帖由 冷血乂南 於 2011-8-25 16:41 發表
係呀我想提供一樣野
開波打天賦獲取...可以隨機抽是但一個人o既天生技能
姐係開波有兩招天生技-3-
只係難1~3,但係你要冇左準神技,準神技有d英係好勁的= =

我想問下個龍皇號角魔化 點合 點解我齊哂野都合唔到既

整片啦不如= =睇到吾想睇咁多字= =

引用:
原帖由 -_男♂ 於 2011-8-25 20:28 發表
我想問下個龍皇號角魔化 點合 點解我齊哂野都合唔到既
要同隻老虎狂講野先得,講到佢煩佢會教你,之後狂比1000木佢,有時一下得,有得十幾次都唔得

對於你既文章作出補充

大佬,提供少少資料比你:
龍神,唔一定要普通先可以遠古,200技:龍靈祝福,仲有極限提升3圍,所有技術人員無視護甲
2技係龍禦神風唔係龍神禦風,龍神准神技,唔洗回憶,就係變番1lv
人皇,准神技:天地囚牢,5%機率發動
妖靈,200技:無盡長夜,有機率回哂技能cd,+2000甲
冰女,2技:嗲聲嗲氣,45%閃避,25%爆擊(唔記得幾多%)
黃泉,係copy唔係cope,准神技,魔屍,食10倍傷,攻擊力係357倍(大約)
無名,唔一定20條友,係閃20次,每升10lv多1次
九女,分身無敵首先,第2,準神技係食大部分傷害,仲會被動雷擊攻擊自己既非英雄單位(同右下角果隻一樣)
道玄,準神技,加攻移速500%,加50000敏,係咁多
火女,熾魂會加擴散時間,每10lv+多d
法魂,係4種,冰,火,地,水
斧狂,唔係1000攻啦,風暴可以停,用工人傳送就會停
邪帝,天生技5%,1技有被動效果,比人打50次之後第51次就會爆冰,2技係護身罡氣
其他:封塵魔石唔係封x塵石

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-25 22:45 發表
大佬,提供少少資料比你:
龍神,唔一定要普通先可以遠古,200技:龍靈祝福,仲有極限提升3圍,所有技術人員無視護甲
2技係龍禦神風唔係龍神禦風,龍神准神技,唔洗回憶,就係變番1lv
人皇,准神技:天地囚牢,5%機率發動
妖靈,20 ...
唔該曬,但係龍神200技唔係100%閃同暴咩0.0??,同埋人皇招技有咩用?

引用:
原帖由 阿Sa 於 2011-8-25 22:01 發表
整片啦不如= =睇到吾想睇咁多字= =
0.0整片不如放rp0.0

龍神你打少左野姐,冇話你錯=.=

人皇果招係捉人,令到d人困係個藍波波入面,出唔到黎

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-25 23:23 發表
人皇果招係捉人,令到d人困係個藍波波入面,出唔到黎
傷害效果係???,同埋->200技:龍靈祝福,仲有極限提升3圍,所有技術人員無視護甲<-這個是//??

龍靈祝福,100%閃避爆擊,提升3圍既幅度增加,技能無視護甲
人皇準神技.0傷害效果

我想咩  咩閃去魂魂到係綿死  魂魂係咩  
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

魂魄,第2間升級場,女鬼既上面

裂天點樣合呀-3-有無人知
合左皓月蒼穹會唔會合唔到裂天-3-

發新話題