發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
人卷點先用到

引用:
原帖由 醉酒青牛 於 2011-8-23 23:07 發表
人卷點先用到
sor,人卷係幾木的= =

請問龍神把專屬個把喪魂龍刀要點合 改左????

回復 93# 的帖子

轉遠古&半神(印象中)`之後升lv隨機合成喪魂龍刀

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 03:33 發表
樓主有冇教錯人?
你好似未開陣法
定唔知2.6C改到冇
仲有,你D野同2.6A/2.6B個陣差唔多
除左個D龍裝,你有提到.
同埋你話有真就去搵個玄冰
咁點拎老人仗?定2.6C又改左啦可能
我見倒好似有D問題,我以我常識去提醒番你姐
...
人地起碼好過你la 冇人個學教 帖同人咁

喪魂龍刀

要去打果5條龍

其中4條龍跌D裝可以合成一個龍寶 另一個就係叫條龍出黎

拎住呢2個野 升一lv就有機率合到

引用:
原帖由 §L.L.HoNg§ 於 2011-8-24 13:16 發表

人地起碼好過你la 冇人個學教 帖同人咁 似
如果大家有咩想知/我打小左D什麼什麼很重要的東西的話,煩請咁多位提一提><

引用:
原帖由 吹水新人王 於 2011-8-22 01:08 發表
係封魔之地既地獄火左邊會有個位入去打昊天,
]堅係左邊? 左邊好似冇野黎

引用:
原帖由 29殺二號 於 2011-8-24 14:21 發表
]堅係左邊? 左邊好似冇野黎
SOR了,我左右不分了= =

可唔可以講d 新裝有咩用同點拎?.?個遠古之魂有咩用

引用:
原帖由 §L.L.HoNg§ 於 2011-8-24 15:58 發表
可唔可以講d 新裝有咩用同點拎?.?個遠古之魂有咩用
SOR,之前照COPY一位玩家提供既資料冇留意到佢好似打錯左個字,遠古之力>打死左神之遺書守護者之後,會有個遠古之魂,閃去魂魂果度係咁死,會出多六個魂魂,之後就會出一個幫你的神之遺書守護者,放個遠古之魂係神之遺書者度會有好多勁技(玩家月光疾風 提供)

至於新裝,我除左新龍寶之外,其他既我都唔太建議用,因為本身得6格位放裝其實唔係幾夠的了,但人皇可以要果把用6把弓(升到最頂的冰0弓)合埋一齊既新弓,印象中好似有多重射

引用:
原帖由 吹水新人王 於 2011-8-24 14:07 發表
如果大家有咩想知/我打小左D什麼什麼很重要的東西的話,煩請咁多位提一提>
唉個乜鬼野野回億買毛la
我有證據話佢d 咩 佢話d咩係轉載真係=[

神之墓地2.6c s6場己開難4

招人一齊玩呀- -!!只限日頭
想爆機 (難20同8)

引用:
原帖由 ★布★ 於 2011-8-24 19:38 發表
招人一齊玩呀- -!!只限日頭
想爆機 (難20同8)
難20同難8我都未爆到= =,同埋黃泉好難用=.=

發新話題