發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
-敵對需要紅色輸入指令
道玄玩a人正常都輸啦..
道玄大部法攻擊都係哂技度
冇技 道玄=廢
所以死是正常的

引用:
原帖由 FkU 於 2011-8-22 23:49 發表

唔係玩敵對果隻.直接a佢only - -
打佢n下都冇扣血.佢一打中爆就即死-.-
你可以去番第一頁睇下佢既天生技

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 23:49 發表
-敵對需要紅色輸入指令
道玄玩a人正常都輸啦..
道玄大部法攻擊都係哂技度
冇技 道玄=廢
所以死是正常的
哦.原來要紅色- -
個人認為道玄2技冇乜用..

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 23:51 發表

你可以去番第一頁睇下佢既天生技
9女d技真係幾屈,

有無人加我fb一齊打果個新難度呀 好似叫十二xx

有就加我啦[email protected] <----fb

引用:
原帖由   安║ 於 2011-8-23 00:25 發表
有就加我啦[email protected]  
不是十二是二十

引用:
原帖由 FkU 於 2011-8-22 23:55 發表

哦.原來要紅色- -
個人認為道玄2技冇乜用..
道玄同9女冇魔就慘,道玄2技係加佢回魔2.5/秒,同埋D元神用到技的話就直接回5魔(元神技扣20魔)

教就教點拎果2隻隱英啦hi auntie

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-22 23:13 發表

封x石?
咩黎?
新野黎?
好似叫做封塵魔石,打打下木妖皇比我ge(吾知打其他得吾得呀...我試過1次.咁呢,舊野會1秒-你125w血+75w靈魂傷,
不過-1次+27~1xx全能.有遠古之魂就可以係咁洗...

引用:
原帖由 24521000 於 2011-8-23 14:07 發表
教就教點拎果2隻隱英啦hi auntie
你試下開mh控果兩隻隱英就知係假野

引用:
原帖由 24521000 於 2011-8-23 14:17 發表

好似叫做封塵魔石,打打下木妖皇比我ge(吾知打其他得吾得呀...我試過1次.咁呢,舊野會1秒-你125w血+75w靈魂傷,
不過-1次+27~1xx全能.有遠古之魂就可以係咁洗... ...
果粒石係打任何怪都有可能跌出來,唔洗遠古之魂,只要有新舊龍裝+1250血兜就可以了

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-23 14:21 發表

你試下開mh控果兩隻隱英就知係假野
左上果2隻好似冰女同火女既物體??點控??

變成火雞
XD

首先...封塵魔石...
我試過2次,有一次我打緊左下D野獸跌比我
另一次就係練工打緊怪跌比我
可以拎住遠古之力/新龍寶(每秒回25%血)一直係度刷全能
=======================
之後....要拎亡塵,我記得要將浩劫妖魔化先拎到
2.6C有D野我都未知~例如可以變真神,拎住遠古之力去魂魂到等...
新神器我都吾知點拎
天日試埋先

引用:
原帖由 新人仔*~ 於 2011-8-23 20:19 發表
首先...封塵魔石...
我試過2次,有一次我打緊左下D野獸跌比我
另一次就係練工打緊怪跌比我
可以拎住遠古之力/新龍寶(每秒回25%血)一直係度刷全能
之後....要拎亡塵,我記得要將浩劫妖魔化先拎到 ...
嗯,我會加番浩劫妖魔化上去,但係至於"x月"e種野除左50萬攻同"空間之刃既技"好過新龍寶之外,其他都係一般一般

發新話題