發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 16:03 發表
你試下去合個遠古龍族鎮寶
會發現突然有一股前面未見的強大實力
冇記錯2萬5防 2萬5全屬
絕對係必備裝備
同埋浩劫/無邪都未出呢...
魔甲只屬前期
魔甲同雞爪都基本上可以無視 ...
你係咪講緊4隻龍既裝各6件合埋一齊果果-.-?果果我不嬲都有-.-,加上我冇咁多位了=.=

引用:
原帖由 吹水新人王 於 2011-8-22 16:04 發表
你係咪講緊4隻龍既裝各6件合埋一齊果果-.-?果果我不嬲都有-.-
對對..拎住果件其實已經殺到
我諗你殺唔到 係因為你冇耐性
邪帝打王 並不是靠攻擊
而係玩耐性
比人打敗 企番起身再打
總會打打下發動半神技

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 16:07 發表

對對..拎住果件其實已經殺到
我諗你殺唔到 係因為你冇耐性
邪帝打王 並不是靠攻擊
而係玩耐性
比人打敗 企番起身再打
總會打打下發動半神技
=__=我係一起就死,佢D水精我都殺到,但第2次玩就殺到,同一難度,=.=

唔知點解岩岩有興趣睇哂成篇文
發現好多錯
請樓主先睇清楚d技發動機率同用途

主題有D錯,火女邪帝無名既半神技同2.6B一樣,邊有新增

仲有呢,次次汁個千絲花都爆左,請教一下點先100%汁到

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-22 16:33 發表
主題有D錯,火女邪帝無名既半神技同2.6B一樣,邊有新增
係準神=.=8000木果果

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-8-22 16:30 發表
唔知點解岩岩有興趣睇哂成篇文
發現好多錯
請樓主先睇清楚d技發動機率同用途
錯既地方係?比D例子黎><

準神都係一樣,同2.6b,邪帝準神技,漠視蒼生,一早有,無名魔屍,一早有

火女唔多肯定

引用:
原帖由 吹水新人王 於 2011-8-22 17:01 發表
錯既地方係?比D例子黎>
例如九女印象中好似100技17%吧
仲有人皇果度好多野少左
例如100技既被動技
冰箭發動機率5%等

引用:
原帖由 卍風神晉卍 於 2011-8-22 17:30 發表
準神都係一樣,同2.6b,邪帝準神技,漠視蒼生,一早有,無名魔屍,一早有
我係E到加番上去呀= =,唔係個地圖新增

我最近玩2.6c,發現左D野,舊版有的野我唔講了打死左神之遺書守護者(開魔水打)之後,會有個遠古之力,閃去魂魂果度係咁死,會出多六個魂魂,之後就會出一個幫你的神之遺書守護者,放個遠古之力係神之遺書守護者度會有好多勁技,再用魔刃閃番去就可的了!
好多人都唔知點用第3本書,係系後期果陣,打死右下的9細怨女,汁佢本書再買第3本書一齊用就可以的了(要有准神)
大家可以張心得/意見分享俾大家!  其他野就要等大家發掘=]

引用:
原帖由 ☆月光疾風 於 2011-8-22 18:45 發表
我最近玩2.6c,發現左D野,舊版有的野我唔講了打死左神之遺書守護者(開魔水打)之後,會有個遠古之力,閃去魂魂果度係咁死,會出多六個魂魂,之後就會出一個幫你的神之遺書守護者,放個遠古之力係神之遺書守護者度會有好多勁 ...
有冇話閃去咩位??

發新話題