發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
erqqqqqqqrqrqrqwr3
sky

我覺得你刪左封塵魔石話咩比邪帝刷死亡好d
因為基本上唔係邪帝專用
冇記錯邪帝反傷公式應該改番好(雖然我只是睇更新內容而冇親身試)
又唔會秒王吧
應該係每人都有用 早期刷屬功能好好
同埋我睇更新內容好似話出現機率係殺怪1/2500?

點解冇人上官網睇而不停係到問- -

點解我邪帝伶住信物之後佢下面死左好多次都未咩咩

引用:
原帖由 ‧‧‧‧ 於 2011-9-22 19:24 發表
點解我邪帝伶住信物之後佢下面死左好多次都未咩咩
因為.........你太黑仔==,同埋你半神左未?

引用:
原帖由 愛影。康哥 於 2011-9-22 19:00 發表
點解冇人上官網睇而不停係到問- -
係VLAN玩係VLAN問好正常

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-9-22 17:44 發表
我覺得你刪左封塵魔石話咩比邪帝刷死亡好d
因為基本上唔係邪帝專用
冇記錯邪帝反傷公式應該改番好(雖然我只是睇更新內容而冇親身試)
又唔會秒王吧
應該係每人都有用 早期刷屬功能好好
同埋我睇更新內容好似話出現機 ...
唔係呀= =,咁邪帝要刷死亡係E個方法最快(前期),後期粒石就比邪帝/其他英刷屬的了

神之墓地 2.6D 千絲不悔花
唔見左 有無人幫手睇睇

引用:
原帖由 Σmριrε.雪 於 2011-9-25 10:30 發表
神之墓地 2.6D 千絲不悔花
唔見左 有無人幫手睇睇
全圖隨機出現,每過一段時間又去左第2到,所以好難搵

回復 414# 的帖子

隨機出現,隨機到點先?有無圖說明

樓主!!加唔到M群ar...長期offline

引用:
原帖由 ☠滅 於 2011-9-25 20:14 發表
樓主!!加唔到M群ar...長期offline
試下del左去重開加過

引用:
原帖由 榮耀歸神 於 2011-8-22 09:31 發表
我睇左小小就冇睇啦
打完龍先打石/.\?
玩緊exa定nocd版?
max甲+半神都未必每隻英都可以殺到龍
火女200lv半神殺到
本團招生

引用:
原帖由 o皮爾修o 於 2011-9-25 23:26 發表
火女200lv半神殺到
大把英200LV殺到= =,但係要等到200LV先殺龍我諗你GG左= =

靈魂鬼書點合????????????????

發新話題