發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
新手一大難題!

我已經有傳說之劍 魂之力量  我跟住行去比x天不斷咁打

但點解打極都真吾到既??? 係咪根本吾係咁樣真?

同埋佢次次都放好多道光柱一野秒殺我  究竟點先可以真到/.\

求神手們教教我!

魂之力量 仲有下一級

301樓係咪冇合埋

支持教學貼

下...魂之力量下一級怎樣合的?  呢個我真係冇留意tim!

求教路@@

打完岩石魔

最下面仲有隻巫師

殺左佢就有機會 有永恆同魄之力量

原來係咁 謝謝你丫

但係  x天成日有招技1野秒我  咁我點先可以比佢不斷攻擊?

昊天?
佢見到你就會拉你埋佢身邊
之後就超高攻速黎a瓜你
最好就搵人一齊/忍身過去~

拎左神力結晶就可以去搵老人左邊既血飲,佢會同你講一d廢話,咁佢就會出左去幫手守城,同時會掉隻布娃娃比你玩(千其唔好賣左去)拎住個布娃娃去基地右邊第2個隻龍入去魔帝(紅字寫住1/10秒殺任何英雄果果),入到去就向上行直到見到隻超大既人,佢格離黎隻叫亡塵,帶住布娃娃 接近亡塵就會再添加守衛(要真半神)

=============
應該加一樣....將浩劫妖魔化後
帶住布娃娃去搵魔帝身邊既亡塵
就可以添加亡塵為守護者

咁係咪一定要不斷比x天打  把劍先會真到?
定係要殺左佢?

大家知唔知係修煉場1右邊果個點正?

我睇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 yeahtony 於 2011-9-2 20:12 發表
大家知唔知係修煉場1右邊果個點正?

我睇145096
拎住遠古之魂入去 死 再死 再再死 再再再死

引用:
原帖由 青檸梳打 於 2011-9-2 18:46 發表
咁係咪一定要不斷比x天打  把劍先會真到?
定係要殺左佢?
係 一定係比佢打把劍先真到
真之前要殺左佢 因為殺左佢會出空間-0-"

辛苦樓主了 支持教學

引用:
原帖由 kenlam2005 於 2011-9-2 21:25 發表
拎住遠古之魂入去 死 再死 再再死 再再再死
多謝大大幫忙

有無人一齊破難20~_~?

發新話題