發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:45 發表
新手刀5挽8or20la,神手挽8or20刀5挽我教la。1至出涅凡塵ok?
-.-咁你唔係識玩咖咩-.-

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:52 發表
教新手呀嘛,重有,1999feel(5明……)
如果你係新手就唔好誤導人了

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-15 00:02 發表
我雖然5駛極上神手,都算一個可以教到人ga中手吧(高手驚人會串我)
= =咁你就無謂開post了,你又唔係神=.=

引用:
原帖由 ncn1230 於 2011-9-15 19:41 發表
我殺左絕天後 拿個野上去找個老人 做咩佢唔同我講野 只是係咁殺我?
重要有埋真天地,同埋如果有人皇的話就最好殺左老人比支杖人皇汁

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-15 19:44 發表
咁樣串我=,=我好傷心(做神手要比人串,認新手is ok)
唔係串,係廢事你比人問多幾問就口啞啞到時比人串= =

引用:
原帖由 ncn1230 於 2011-9-15 20:36 發表
哦Thx
咁再想問下
殺左個老人仲有沒得做真半神?
老人會番生的1~~~~

引用:
原帖由 peter19980930 於 2011-9-17 03:40 發表
拎到神之遺書守護者之後 再俾"遠古之魂"同"封塵魔石"上佢身  佢就會自己識亂咁行
(我諗係去搵什麼無相無形的東西[指去遠古之魂果到就見到佢話如果你幫佢搵到件野就幫你變真神: 聽人講件野叫做 虛無 )  但係唔太清楚 ...
但我係U9聽作者佢地講要中位部隊/敵人先可以轉做真神

引用:
原帖由 櫻井優亞 於 2011-9-17 21:15 發表
樓主,我想問封塵魔石有咩http://www.ipve.com/bbs/1用架?我比我用但係我死左ga...(個圖片無咩用架-.-"_
個封塵魔石係可以幫你刷屬:每秒扣你175萬通用傷害+50靈魂傷害(姐係200%傷),加埋姐係275萬傷害  而每秒可以加27~136點全屬性,佢加埋遠古之力一齊用可以不死,但你首先要多過275血先

其實同2.6c分別唔係太大,只係物品同英雄技能有d唔同

引用:
原帖由 。趙子龍。 於 2011-9-17 23:25 發表
係唔係合左裂天就合到皓月蒼穹?
錯,合左裂天就唔合到皓月蒼穹,而且皓月蒼穹勁好多

引用:
原帖由 -_小昇ヾ★ 於 2011-9-18 00:34 發表
copy返泥既- -'
唔該講野有證據,你見我係邊到COPY番黎呢???

:L 唔好係到呃帖

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2011-9-18 22:08 發表
支持神之墓地 話說樓主我加左m群但見到系離線既?!
不過謝樓主講得甘詳細
你試下DEL 左佢再ADD多次

引用:
原帖由 Fertilizer號 於 2011-9-18 23:03 發表
樓主應該試下玩人皇了
見你冇咩改人皇d技
應該冇咩玩吧..
人皇改強了 玩過都覺得正
=.=我改左啦,係括號到

真半神之後先準神到==

發新話題