發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
引用:
原帖由 kenlam2005 於 2011-9-7 01:08 發表
我之前試過6件齊哂1000lv 準神 火女
魔帝 遠古之書 魔城 冰果個老野 接近咩位都試哂-_-
都係唔得
要真神應該唔關你以上講既物品事吧==

齊左6件咩?裝定書0.0???

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-9-12 17:58 發表
支持教學帖 樓主幾勁呀
出左新圖了,係E個帖入面/出面第一頁搵一搵就有2.6D

入群就會可以搵多D人一齊玩,你可以選擇唔入,但記住唔好開招玩帖

E個教學上既出裝次序唔可以用落2.6D到,請大家留意

引用:
原帖由 -H.LC 於 2011-9-13 18:11 發表
好鬼大篇字海
:handshake:handshake不喜勿插,好難冇字海,一時D人就話太唔清楚了-.-

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 17:46 發表
我有少少想整篇乜裝+幾Lv打boss嘅文,招人幫測試
好難講係正係幾多LV可以打王,ED野係因人而異,盡量唔好理人地幾時出裝,E家教左個方法比佢就得

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 18:05 發表
我係想講有乜裝係身夠打邊d boss,每隻英5同,分埋難幾
冇用,有d英係有裝都唔夠打某d王,但有d英廢裝都夠打同一隻王,隻隻英既分別太快,如果你咁教法你會局限左新手既思想,我地其實都係由新手變出黎,你話如果一開始有人話曬比我地知有ed裝就夠打邊隻王,幾多lv就夠打果隻王既隻,咁就唔會有創新,咁就唔會有新發現

我教學帖冇講明幾lv出咩裝,只係講番有咩裝比你出 你冇睇到咁唔好亂講了

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 22:37 發表
我只是講下用乜裝夠打boss,5係要局限佢地,可能我用字出錯or你disunderstand左
都話同一件裝係唔同既英身上都有唔同既效果
同一隻英同一套裝係打王既技術不同都會有所誤差

如果你只係想話咩裝可以打死咩王<-e到就局限左佢地冇得自己諗另一套出裝方法

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:11 發表
所以只係做出基本裝,無人話劍真咗5打得可以用未真嘅劍打嘅boss,咁我地係新手果時都無端端去打作者,所以有個詳盡ga介紹係重要。再者,我無諗住去局限佢地 ...
你中意吧,不過你發左帖既話可能會引起好多人對你既內容有質疑
你知咖啦,有d神手出裝好怪咖嘛

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:20 發表
我個Plan只係列出必須嘅裝,仲有我只會將必要裝「鎮族龍寶」以上咁展出,「劍or妖弓」依個係可變動,「低/中/高級裝」係比人發揮 P.S.我會有個裝嘅詳盡介紹 ...
劍or妖弓<-唔出你可以唔洗玩,輸硬 鎮族龍寶<-唔係必要,係新出果件頭顱先係必要

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:26 發表
咁教人都預左會有人來5服嫁la,幸好本人EQ刀ok高。另招人幫手測試(咁多嘢好難1個人做得完)
想當年我打教學都係1個人試英= =

引用:
原帖由 令尊是處男 於 2011-9-14 23:33 發表
我要試N個難,體諒一下5係全部boss刀一樣,多個人幫手刀5駛咁慘呀
我建議你用難8同難20既做準-.-

發新話題