發新話題

[原創] 神之墓地2.6d教學(技能補充完成,有部份2.6d物品沒有)

[Close]
難20+1=______________=

引用:
原帖由 kenlam2005 於 2011-8-30 03:04 發表
招神墓 難20-.-"
E家玩嗎???????????????????????????????

引用:
原帖由 p0025pll 於 2011-8-30 22:01 發表
浩劫+骨灰=合5到
要真半神左先:Q

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2011-8-31 17:44 發表
搞到你個post沉左唔好意思
我都唔想,但不斷有人係倒講偉論
我係倒同你講番聲唔好意思
:handshake唔洗,我會整番佢上去

引用:
原帖由 KENNYMY 於 2011-8-31 19:20 發表

嘩好型呀
就算無野駁都不忘攞下彩
重細咩primary school chicken-.-,ON(8+1)過住啦-.-網絡英雄,出到去咪又人傻仔1個primary chicken

引用:
原帖由 KENNYMY 於 2011-8-31 19:52 發表

係呀我傻傻地架
識咁諗就好啦,咁把炮搵下我有冇COPY^^

E到係教學帖,招玩去集中帖=.=,想約我一齊玩的加我MSN,第一頁有

神之墓地集中帖比人關左= =?冇上幾日搞到咁咖

[email protected]  <-新開M群

你果果係咩版,殺9世女要殺左昊天上面果隻野先

神(什麼)(什麼)(什麼)者囉,拎住支杖的

引用:
原帖由 kenlam2005 於 2011-9-5 02:49 發表
第三邪帝反死佢
下=.=?可以打9世果陣基本上係隻隻英都夠打= =,如果你係200LV果陣就可以打9女我無言以對,正常黎講可以打9世都係接受破虛黎到既時候

同埋你唔殺左隻神書者(作者),你係幾勁都好都係無可能可以打死9女(因為佢無敵),所以我唔係9唔塔8囉-.-,因為好貝人問點樣殺死9女-.-,通常都係問點解除佢個無敵

你真係要問作者==

引用:
原帖由 新人仔*~ 於 2011-9-7 17:18 發表
yes,我同你都差吾多

話哂最後一版,係咪仲未改可以變真神= =
U9果到作者話會出修改版BO

發新話題