發新話題

我好開心呀,大家入黎同我一齊分享下我既喜悅啦

[Close]

我好開心呀,大家入黎同我一齊分享下我既喜悅啦

我搵到人教我啦,玩家(非主流﹏')佢話肯教我玩呀,我真係好開心,你地睇到呢個post開唔開心呀>v<?

唔開心,因為你既技術又高了
我既技術一樣無變/_\總有一日
你會洗我泉架 (雖然未同你玩過,不過我怕怕/_\)

傻啦,我比人宣傳係神手姐,唔代表我識玩,依家有人話教我玩,我不知幾開心

咪玩喇zero兄-________-'''

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-8-18 00:32 發表
傻啦,我比人宣傳係神手姐,唔代表我識玩,依家有人話教我玩,我不知幾開心
扮野啦

好扮野@@你咁高仲要人教..咁我就真係....

引用:
原帖由 落雨xD 於 2011-8-18 02:10 發表
好扮野@@你咁高仲要人教..咁我就真係....
你咁高 應該有1米7幾
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

樓主我見過你嗎 = =
好像很面善= =

話比你地聽 我唔係吹水  eter_zore 係香港卡戰第1and **廣告** no.1

d話見過我既都一定係講大話,因為我唔存在係呢個世界上

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-8-19 14:01 發表
d話見過我既都一定係講大話,因為我唔存在係呢個世界上
我看到死神來了

引用:
原帖由 真‧尾刀神 於 2011-8-19 15:24 發表
我看到死神來了
我係第7集黎

其實呢張帖攞黎做咩 抽水帖??

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-19 19:11 發表
其實呢張帖攞黎做咩 抽水帖??
唔好下下都要抽水先得架,其他人都同我一齊分享我既喜悅,你就入黎話人抽水,小心用意

回復 14# 的帖子

分享你的喜悅??咁個個都分享個版唔洗要??咁同綜合區既招玩帖、教學帖差唔多,都係一次性使用。而且從上面的留言看出根本就沒有你所說的事情發生

發新話題