23 12
發新話題

卡野教學:) 由紅茶親筆y0:D

[Close]

卡野教學:) 由紅茶親筆y0:D

呢個教學簡單又容易^3^

教學:
1.將hshiedld覆蓋於勁舞團File
2.開啟px視窗化
3.開啟PT
4.進入遊戲的商城,選取你所需的物品,然後按[收藏]鍵(即第4個鍵)

0A 00 13 05 XX XX 6D 01 09 09 - 卡臉型/髮型/上衣/下衣/鞋/套裝/特殊道具/樂器
0A 00 13 05 XX XX 07 00 09 09 - 卡VIP,EVENT
5.按完[收藏]鍵後,你會發現係PT 右手邊個框框出現
例子:
Connection1 From:007DBF50 Size:7
07 00 13 09 - 00 CC 33
然後,只要將最後兩碼(即CC 33)
代入XX XX位置上
0A 00 13 05 CC 33 6D 01 09 09
按發出封包碼,整個過程就完成了^^

道具:
2D 13 Messenger Plus(勁舞通)
8A 05 聊天顏色筆
CE 14 暱稱彩虹筆
11 07 愛情藥水
E3 0B  VIP (0A 00 13 05 XX XX 07 00 09 09)
DE 11 EVENT卡 (0A 00 13 05 XX XX 07 00 09 09)
DJ台:
9F 2E   搖滾薔薇DJ台
21 2C 王者之風DJ台
寵物:
A2 10 鬼娃娃花子
29 11 變形噹噹
37 15 吱吱鼠小東
38 15 吱吱鼠小咪
B1 15 姜餅先生
B0 15 姜餅小姐
EF 1E 聖誕GO仔
0A 20 新年GO仔
46 1A   德古拉伯爵
79 28   柔柔
(寵物變永久方法:多按幾下發出封包碼,它便會增加時間了 我自己就卡到去50m小時
動作:

F6 1C              完美動作`
D2 18               投降`
CF 13                加油`
CD 18              哇哈`
CC 18               勝利`
E2 18                哇哇`
DD 18              心心`
CE 18             Yeah`
D0 18              我最強`
D9 18              走開走開`
D8 18                  鞠躬`
D7 18              米搞我`
DF 18                聽吾到`
DC 18               啜啜`
DD 18              心心`
DE 18                Love`
DC 19               插J`
DD 19              搖呀`
DF 19              點算呀`
E1 19            飛踢`
51 1C           咩野呀`
50 1C          笑死我啦`
4F 1C             完成`
4E 1C            手放到頭上`
1B 27            左搖右搖`
17 27           喔耶喔耶`
18 27             避呀`
19 27             飄飄然`
A3 24             單腳跳`
A4 24            推呀`
A5 24          產呀`
A6 24           猴子跳`
A7 24            訓低`
D2 18           投降`
D3 18            跪你`
D4 18            兔仔跳`
D5 18            掌手壓`
DB 18            怕丑`
D6 18         拍拍手`
D1 18           徹底擊敗`
F7 1C          插插`
F5 1C           跑呀`
F6 1C           大字跳
F4 1C           樓樓`
F3 1C            撐呀`
F8 1C          F159`
F7 1E         Matrix`
F6 1E          渣槍`
F5 1E           摟腳`
F4 1E          搖呀`
F3 1E        拉丁舞`
F2 1E         太極

以下係未試過既

0A 00 13 05 A1 0A 6D 01 09 09  結婚碼
0A 00 13 05 D1 14 01 00 09 09  隱lv碼

我建議大家卡完將勁舞重裝1次 因為我卡完勁舞check到彈game
但我重裝冇野
附外掛1個

右邊睇碼
左邊打碼                 好似有雨虫病毒 但無害 放心使用

先把hshiedld原本的檔copy出黎
就吾洗重裝 搞完再塞返入去取代
再del原本既pt x2 is ok

因為版主封封包我好醒目甘del返
要既加 [email protected] 我比你
有時打緊信就吾好狂吹我 吾係封硬你88

@@

已del
不用r.i.p

其實將本身個hshiedld
放系桌面 之後放封包壓縮檔果個hshiedld拉入勁舞FILE
卡完刪左封包hshiedld FILE
再拉番桌面果個hshiedld入勁舞FILE
就OK
不過我記得有個MSXXX檔每次開卡魔 果D都會出現,刪埋就最好
我做法系咁樣
戀人不敗DJ BA
升介 58 12

回復 4# 的帖子

已新增方法
謝意見

SOMEONE
點解我加左你冇feel既= =
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 顯示為離線。您的訊息將在 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 登入時傳送。改傳電子郵件

引用:
原帖由 ′★RusH﹡ 於 2011-8-18 00:07 發表
SOMEONE
點解我加左你冇feel既= =
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 顯示為離線。您的訊息將在 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 登入時傳送。改傳電子郵件
我MSN版本,系人地加左我唔會彈野出黎= =SORRY~

以後吾洗再麻煩人幫卡3
自己親手都方便d

外掛__國個度copy既-.-

哇 原來有d咁ge野ga- -"
我玩咁耐都唔知有

嘩@@正野
剪下先樓主真係好好人
乘乘有糖食....

BAN 吾ban得?
曲終人散

(5) 禁止發表任何私服、代練、外掛 與 Bug ,並禁止張貼病毒木馬連結。

算吾算bug-_____-"
ときさき くるみ Tokisaki Kurumi

引用:
原帖由 ★sIuhEI×. 於 2011-8-18 02:17 發表
(5) 禁止發表任何私服、代練、外掛 與 Bug ,並禁止張貼病毒木馬連結。

算吾算bug-_____-"
冇連載同冇放木馬上黎..............

佢都只係放左呢個msn 叫人地加佢先比佢
無發表任何私服、代練、外掛 與 Bug.........
呢個應該算係教學吧......

不過我覺得都係唔好放出黎了

23 12
發新話題