16 12
發新話題

CGZOOM 10月30日 解槍更新~~(直接download)

[Close]

CGZOOM 10月30日 解槍更新~~(直接download)

kits_server.zip 安装方法:把kits_server.zip放到
X :\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\mods\bf2142\Objects  
覆盖原来得kits_server.zip

然后把std_archive.rar解压缩,吧里面的std_archive.md5复制到 X:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\mods\bf2142 里,覆盖原文件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都用呢個~~~大家都用la~~~~

這個好用嗎?

试下,看看

上vLan冇問題......
單機就Hand左......

係禁定係我問題......??
(之前10.24vLan同單機都冇事)

我的情況同樓上一樣
還有
cgzoom好像要註冊先可以下載
挺麻煩

情況同樓上一樣單機就Hand左

can't open server........

相比之上,依個解槍好好多wor
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=4459&extra=page%3D2

個zip檔有埋說明, 講佢改左d咩, 同點用
少少英文應該睇得明架啦

不好意思, 我搞錯了   不能進入原裝server的, 不好意思

thx!! wait to long time~

引用:
原帖由 highbridge 於 2006-11-1 00:08 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2

少少英文應該睇得明架啦, 最大好處係可以入 原裝冇任何解槍既server ...
=.="可以ma?你試過??
呢個有改動過Kits_server.zip......

引用:
原帖由 highbridge 於 2006-11-1 00:08 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2

少少英文應該睇得明架啦, 最大好處係可以入 原裝冇任何解槍既server ...
係咩,可以入 原裝冇任何解槍既server ?下次試下先

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-11-1 17:31 發表

係咩,可以入 原裝冇任何解槍既server ?下次試下先
不好意思, 我搞錯了   不能進入原裝server的, 不好意思

我想問咩係解槍?

引用:
原帖由 【細賢】 於 2006-11-2 20:23 發表
我想問咩係解槍?
大部分武器都是被鎖掉的
解槍就是解除武器鎖定咯~

PS:這個解槍佈丁進單機會報錯..記得用之前備份

引用:
原帖由 leondel 於 2006-11-3 17:37 發表

大部分武器都是被鎖掉的
解槍就是解除武器鎖定咯~

PS:這個解槍佈丁進單機會報錯..記得用之前備份
無錯, 本人最鐘意解左槍的sniper, 支槍zoom 到勁遠, 一下爆頭, 真係死左都唔知咩事, 哈哈哈哈

16 12
發新話題