發新話題

招一位師父/__\

[Close]

真係好無奈- - 做咩vlan 會有咁多好似你呢d咁既人家 只識捉人痛腳 加上你想打場認真既卡戰咪講lo

真係好無奈==你冇做過?.事實有做過味會多左我D咁既人 唔係你開頭串我地  仲要係到講你有技術咩?我唔見得你有幾多?仲有我唔明咩係技術卡戰係睇英睇技

引用:
原帖由 EteR_小狼哥 於 2011-8-16 01:32 發表
真係好無奈- - 做咩vlan 會有咁多好似你呢d咁既人家 只識捉人痛腳 加上你想打場認真既卡戰咪講lo
你仲好講(認真)兩個字係就唔會汁王我明講左50%仲要汁WO之後你仲要打一句咪嘈

可唔可以比個rp我

引用:
原帖由 §Ace§ 於 2011-8-16 20:35 發表
可唔可以比rp我
最緊要正字
rp應該係到
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=451142&extra=page%3D1

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 18:35 發表

你仲好講(認真)兩個字係就唔會汁王我明講左50%仲要汁WO之後你仲要打一句咪嘈
小心你的言語
引起罵戰

正 正 正 正 正 正 正

點解講正 正 正 正 正 正 正會扣積分?
我叫乂乂:最緊要"正"字

回復 24# 的帖子

因為佢惡意灌水

引用:
原帖由 我叫乂乂 於 2011-8-17 12:16 發表
因為佢惡意灌水
講真,其實有好多人都係禁樣講笑架啦,又唔扣佢地分,禁我想問點樣可以拎番D分,又扣人地,又唔比人拎番分

咁都算惡意灌水- -
人地問野 唔洗答啦咁

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 09:09 發表
真係好無奈==你冇做過?.事實有做過味會多左我D咁既人 唔係你開頭串我地  仲要係到講你有技術咩?我唔見得你有幾多?仲有我唔明咩係技術卡戰係睇英睇技 ...
咁小朋友既你?佢汁左你王你咪叫佢打返隻比你囉,你咁驚比人汁王一係你唔好打,就係咁多,講咩技術咩廢話姐你?
卡戰沒技術可言只有睇英睇技的話,我比你幫我揀一隻,單挑返一場,比機會你神手出位啊依家

引用:
原帖由 絕對乄零度 於 2011-8-17 12:51 發表
咁都算惡意灌水- -
人地問野 唔洗答啦咁
佢:正正正正正
我想問佢問咩
引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-17 12:48 發表

講真,其實有好多人都係禁樣講笑架啦,又唔扣佢地分,禁我想問點樣可以拎番D分,又扣人地,又唔比人拎番分
自己問版主

你話最緊要正字- - 我緊係比d正字你架- -

發新話題