發新話題

小分享

[Close]

小分享

有個道具, 係會分身+迷蹤步同時施放的(1000蚊)

當你使用一D需要持續施放的技能果陣(龍珠 , 火拳之類角色的大技, 也包括鬼鮫的大技)

可以先開技能,然後再用呢個道具 不會CUT技並且進入隱身狀態

咁做有咩好處呢?

首先, 你已經無視左所有指向性的DISABLE (除非對方一早買左陰陽眼)但範圍暈技仍然可以CUT你

另外, 因為你已經隱身 所以開技果陣唔會比2000蚊果D怪騷擾(重要,第一次賺錢很有用)

另外一個小分享
當你用朽木的r, 我愛羅/鬼鮫的e 食怪果陣死左

復活後馬上離開基地 應該可以繼續食到的

再黎一個
朽木食龍可以係出技之前放隻分身引怪
(雖然愈黎愈多人識得汁怪)

P.S.
其實我都唔知呢D招有冇效了,
因為我好耐冇再玩卡戰了
感謝你地浪費時間睇我的帖
不喜可以關閉, 可以上一頁, 也可以留言, 但不要人身攻擊

回復 1# 的帖子

如果按你咁講悟空用呢招野既話...隻分身消失左d龍咪走曬  
同埋施緊法好似用唔到其他野嫁喎

卡通大戰團現正招生 有意請短信息

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-10 16:43 發表
如果按你咁講悟空用呢招野既話...隻分身消失左d龍咪走曬  
同埋施緊法好似用唔到其他野嫁喎
咁我應該係記錯時間了 總之就好耐冇玩

施緊法的確係用唔到好多野

但係迷蹤步可以用 , 姐係好似絕信竹中開大再隱刀咁

至於話悟空開大點樣食龍當然唔係單靠隱身啦

我食龍係咁的: (禁住SHIFT) 行去目的地>石頭>大技>隱身

咁樣可以係石頭消失的同時爆大技

回復 3# 的帖子

比我試試先,但實際可能唔會太有用 多謝分享
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

我記得系用到 艾斯必得

引用:
原帖由 SalvationA 於 2011-8-10 16:45 發表

咁我應該係記錯時間了 總之就好耐冇玩

施緊法的確係用唔到好多野

但係迷蹤步可以用 , 姐係好似絕信竹中開大再隱刀咁

至於話悟空開大點樣食龍當然唔係單靠隱身啦

我食龍係咁的: (禁住SHIFT) 行去目的地>石頭> ...
感覺上會引得好小"
平時都係右下CP到32LV 正常都夠出一個8000蚊盾
再買隱同石去左下
隱完去個中間位即出1技 ,接住出暈技 暈左就即按S停左佢再出石同R T
正常黎講咁食法應該都有5萬鬆D

放完應該都仲未死,就即刻出去踩返幾野圈再入去閃一圈引怪用1技殺- -

引用:
原帖由 Promise_lok 於 2011-8-11 10:15 發表

感覺上會引得好小"
平時都係右下CP到32LV 正常都夠出一個8000蚊盾
再買隱同石去左下
隱完去個中間位即出1技 ,接住出暈技 暈左就即按S停左佢再出石同R T
正常黎講咁食法應該都有5萬鬆D

放完應該都仲未死,就即刻出 ...
我見d人識用封技石 搞到龍珠永遠食唔到怪

要同道具一起出,姐係同仙人分身差唔多

引用:
原帖由 SalvationA 於 2011-8-11 11:22 發表

我見d人識用封技石 搞到龍珠永遠食唔到怪
只可以話俾人搞到既個條友蠢- -
唔係即出技既英全部都可以俾人阻食CP架啦

成個GAME都只係鬥快肥同壓場 邊個快邊個合作好咪就係嬴家

發新話題