30 12
發新話題

[挑戰] 帥家軍之重生 招募猛男烈女入軍  斬時只募人:〕

[Close]
呢個帖要支持阿.... 可惜呢排無咩時間開WAR3    會比家人鬧  =-=  等遲D去網吧玩先

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-9-4 22:40 發表
|LoSeR|
msn : [email protected]

印象中 以前都較量過
希望以後都有甘既機會 qq

( 如果可以的話  3個聯絡人麻煩都add我 qq   
  張list有幾個帥 .. 唔肯定係咪哩三個 ,, 唔好意思-V-  ) ...
同你們打過  系果次VLAN維修時  我去過GGC高手區6 (或者7)   凌晨時分 當是用符號名 就系呢個  (.)(.)  

當時有個台灣佬系6LV前話LAG 我問你們可否RE 之後比你地狂吊  =-=    再之後 靠另外一個台灣佬森仔力轉狂瀾  

你們實力很強是不錯, 希望如 果晚你們所說的, 拆低所有台灣團. ^^

引用:
原帖由 秋楓帥 於 2007-9-4 23:21 發表
嗯-.-很不容易才入到理科,所以就算玩我都不會猛玩= =
理科...要加油哦.....AMATH組?  要努力哦  D chem and bio好多名詞要背  煩死  

尤其系chem  D元素背到死死下  仲有D化學反應   如果修AMATHS CHEM BIO就要放多時間落去   

CHIN  PHY同MATHS系最簡單

引用:
原帖由 殘月ㄨ小雨 於 2007-9-5 17:54 發表
個團有兩個人45re跟住走場小少帥同清鈴帥
45 都5可以RE?

ONLY 帥團D人先可以見到     詳細方法請自己去問管理員  ^^

引用:
原帖由 丫豪﹏ 於 2007-9-9 13:54 發表
燕鈴很強的說
屎  自己話自己  哈哈  我踢爆左拉   我太強拉  哈哈

訓前推1推  

我聽日可能 1點 ~ 4點去網吧 因為放早 (好似  -0-)  這段時間有無人陪我玩呢? 定系全部返學中?

剛剛4點左右同 帥家軍|田  和 嫩B帥 一起玩  =-=     我系入邊系最屎 系甘死 成為300流動提款機 =-=  

個帥家軍|田 太兇拉  打到人走場  提前WIN左  ^^

路過 我推1推  

頭先又比人上思想政治課   :'(   

以後應該無機會玩拉  (家里)  :'( :'(

我系就系有時間玩  不過D時間你地都無ONLINE  -0-  只可以同路人打  

可能要等多幾個星期   應該可以系星期六參加團戰     期待ing

不如約我拉  因為聽日我有大部分時間系msn  ......  

引用:
原帖由 無限‧HenrY 於 2007-9-12 22:14 發表
add我 [email protected]
不過我無機會可以打到GAME 呢幾個星期   
還處在被封殺狀態...繼續俾帥團雪藏中

引用:
原帖由 隋風帥 於 2007-9-12 22:34 發表
推推推推~`€
我新收左個團員-_________-
who ?? 等我地歡迎下巨先  

我繼續推推推推   卡卡  

用我系雪櫃中練成寒冰掌推~~~~~~

30 12
發新話題