發新話題

[挑戰] 帥家軍之重生 招募猛男烈女入軍  斬時只募人:〕

[Close]
hihi
我新黎報到既
請多多指教~~

歡迎下新人阿............    頭先見到比賽結果   真系輸左果場   真系好對5住阿   本來系我地壓倒性  因為我中途走左  =-=   

來吧  插我樓下果位拉   我5會還手ga   哈哈

- -
"~~死aa
不過你玩立玩得唔錯
有我3成水準
加油!

下次玩聯合玩返舊時個個...第一...武田好難"秒"殺到人...可以的話換佢都唔好換d秒殺英
第二...得槍神一個遠距玩屎咩....佢未殺到人d隊友都死哂
第三...太少殺人英...一係搵個法換小島殺人...
以上....

這些就是經驗
就是要多打才會有進步吧^^

push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 殘月ㄨ小雨 於 2007-9-5 17:54 發表
個團有兩個人45re跟住走場小少帥同清鈴帥
個陣場主走場WOR..........你唔LAG係你機勁到好似你咁ON8+1=9....我冇晒野講係咁

引用:
原帖由 燕鈴帥 於 2007-9-5 18:11 發表

應該係有fd彈左佢地要re定係\?
一開始45既話我都想re
我袋表佢地同你講聲sor
令到你哂左時間
洗咩講sor.......如果唔lag我地唔洗走= =佢個陣講ge話好難聽 我冇叫佢講sor都偷笑啦...sor
正一十頭皮.........真係好火- -有咁x  ge人

殘月好威lo.....有咁有"質素"ge團員.......簡直無上光榮tim呀

引用:
原帖由 鬼卍門徒 於 2007-9-6 22:41 發表
帥團 個個都型英帥令正0 0我都好想入
但型英帥令正都冇你份bor= =諗下好啦

推下先-                 

占屎一黎就串爆咀囧......~"~

小推一下
推推推推推~~~~~~~~~~~~€

引用:
原帖由 燕鈴帥 於 2007-9-19 20:47 發表
占屎一黎就串爆咀囧......~"~
唔係我串.......係殘月個條粉刷黑我憎= =