發新話題

[挑戰] 帥家軍之重生 招募猛男烈女入軍  斬時只募人:〕

[Close]

帥家軍之重生 招募猛男烈女入軍  斬時只募人:〕

帥家軍之重生

意入軍者請洽:

[email protected](小弟)

意入軍者必先注意:

軍注重的是紀律

要的是品德

想的是勝利!

招團戰

計分友誼都可以

請想約的團只要準備好以下幾項事:

誠意

禮貌

品德

就這樣而已

注意:想約打團戰既朋友注意,因我地係學生既關係,有時約時間方面可能會難少少,不過我地會盡量

時間方面大約係

每晚既8點以後

有可能打完一場要下次打第2場

星期6日既基本上有5個就即打

令大家不便

我衷心道歉

多謝^^

msn:[email protected](隋時到可以搵我哦)

另外,如果大家對帥團有咩投訴意見有咩問題等都可以係e到發表

我地會署理

入團方面

有心者有技術者有誠意者常上線者

如不長上 實力沒進步 會被踢掉

我要的是一個活人,而不是一個掛名的人

心智也要成熟,團戰我在認真時別給我在開玩笑

(copy form 姬姬xd)

帥家軍都會歡迎

^^

把msn留下or add上面既聯絡人

再一次感謝各位對帥團既支持

本人感激不盡

thz*

from:楚香帥(團長大人)
但保留正選位置  一切待暑假團內戰公佈

請各位團員不要心吉!!  暑期前向燕帥報導  

如出國者請先出聲  2星期失蹤   即踢

有事請先楊聲  重申  計分賽團戰正選位置

必需內戰成績及表現而定 eg:團長表現唔好一樣無得出賽

此貼將永久保留
除非有重大事項
否則不會再發新貼
多謝

團長我都唔知邊個=.=約團戰都要有誠意=.=誠意係唔係係你面前叫你同我地打啦.唔同我地打我就會自殺<係唔係咁

引用:
原帖由 apple9394 於 2007-9-4 21:13 發表
團長我都唔知邊個=.=約團戰都要有誠意=.=誠意係唔係係你面前叫你同我地打啦.唔同我地打我就會自殺
^^
你係唔係有誠意我地會feel到
不過我相信vlan大多數都係有禮貌有誠意既
團長唔知係邊個?
我話你知

楚香帥

呢個帖要支持阿.... 可惜呢排無咩時間開WAR3    會比家人鬧  =-=  等遲D去網吧玩先

~"~
就是這樣
我們都等你很9了
你回來後一定會變回主力

真的很掛念你呢
aa
很想你和我一1起打機喔/....
我們那天一起網聚
很開心
等你有空我再搞一次吧
呵呵

喂...我做自由人可以嗎..因為今年唔太想玩

比我做自由人啦....唔係我有諗過退團...

|LoSeR|
msn : [email protected]

印象中 以前都較量過
希望以後都有甘既機會 qq

( 如果可以的話  3個聯絡人麻煩都add我 qq   
  張list有幾個帥 .. 唔肯定係咪哩三個 ,, 唔好意思-V-  )
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

嗯-.-很不容易才入到理科,所以就算玩我都不會猛玩= =

VLAN好多團也沒什麼記憶力的團 以下是msn的對話:
某某:一會要團戰嗎
羽:沒問題,什麼時間?
某某:8點吧,丫 你們是什麼團的?
*&%^$#@!

我想如果記性差還是什麼 msn有一個別名功能可以幫到各位"記憶力"差的團長/聯絡人

p.s:除了剛剛加的,我想在後面要人團戰也應該清楚知道別人是什麼團吧?

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-9-4 22:40 發表
|LoSeR|
msn : [email protected]

印象中 以前都較量過
希望以後都有甘既機會 qq

( 如果可以的話  3個聯絡人麻煩都add我 qq   
  張list有幾個帥 .. 唔肯定係咪哩三個 ,, 唔好意思-V-  ) ...
同你們打過  系果次VLAN維修時  我去過GGC高手區6 (或者7)   凌晨時分 當是用符號名 就系呢個  (.)(.)  

當時有個台灣佬系6LV前話LAG 我問你們可否RE 之後比你地狂吊  =-=    再之後 靠另外一個台灣佬森仔力轉狂瀾  

你們實力很強是不錯, 希望如 果晚你們所說的, 拆低所有台灣團. ^^

引用:
原帖由 秋楓帥 於 2007-9-4 23:21 發表
嗯-.-很不容易才入到理科,所以就算玩我都不會猛玩= =
理科...要加油哦.....AMATH組?  要努力哦  D chem and bio好多名詞要背  煩死  

尤其系chem  D元素背到死死下  仲有D化學反應   如果修AMATHS CHEM BIO就要放多時間落去   

CHIN  PHY同MATHS系最簡單

引用:
原帖由 唐統帥 於 2007-9-5 13:14 發表

同你們打過  系果次VLAN維修時  我去過GGC高手區6 (或者7)   凌晨時分 當是用符號名 就系呢個  (.)(.)  

當時有個台灣佬系6LV前話LAG 我問你們可否RE 之後比你地狂吊  =-=    再之後 靠另外一個台灣佬森仔力轉狂 ...
甘我諗哩個台灣佬之所以俾我地狂吊

係因為佢之前玩果陣已經喊lag ( 上幾鋪 )

佢明知lag都仲入

甘無法 .. 梗係吊

係平時 不論ggc 抑或 vLan路人

lv6前有人嗌lag    我多數都會re  .. 唔re都唔會吊-v-

不過我都好記得 同你地係vLan打過團戰~_~"

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

發新話題