發新話題

火影忍者-忍村/守城 意見收集箱 歡迎會員 發表意見!

[Close]
希望多d開守成圖 同埋太小人開場

其實我未玩過
但係見fd玩得好似好開心錦..
有無人開場教我玩

火影守城區

我想問呢守城DSER好多人都不係玩火影 有次人地OPEN信場 我就同佢地講,但係佢地話吹咩仲要踢我點樣先可以減少E D情況呢?

引用:
原帖由 殘殺乂進乂 於 2011-6-14 18:49 發表
我想問呢守城DSER好多人都不係玩火影 有次人地OPEN信場 我就同佢地講,但係佢地話吹咩仲要踢我點樣先可以減少E D情況呢?
感謝你的意見發表
暫時玩開火影守城的玩家 都在 綜合區域開場
(由於可念該區域不顯眼/人數小的問題)
火影忍者守城 該ser 只有小部分 玩家開守城
令到火影更加清楚顯示. . .是否 應把火影忍者 好像 信長一樣
把它分類.. .這樣可令到火影更加清晰

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-6-14 18:57 發表

感謝你的意見發表
暫時玩開火影守城的玩家 都在 綜合區域開場
(由於可念該區域不顯眼/人數小的問題)
火影忍者忍城 該ser 只有小部分 玩家開守城
令到火影更加清楚顯示. . .是否 應把火影忍者 好像 信長一樣
把它分 ...
什麼是火影忍者忍城a_a?

引用:
原帖由 ╭DeviL★鳥 於 2011-6-14 19:38 發表

什麼是火影忍者忍城a_a?
@@...你如何找到忍城這名字

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-6-14 19:48 發表

@@...你如何找到忍城這名字
由你上一個回覆

團隊賽 3.3.3
型式: 比賽or勾玉模式
玩殺數可以避免圍村出現.幫助某某人士

引用:
原帖由 kelvin1028 於 2011-6-14 20:10 發表
團隊賽 3.3.3
型式: 比賽or勾玉模式
玩殺數可以避免圍村出現.幫助某某人士
支持 支持  好主意
☆Twins↗團鳴門

希望可以搞多d比賽
令火影圖更出名

其實..
我一直都好想提出;!
守城圖系五系應該都有返個專p0st呢-,-"!!

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2011-6-27 20:13 發表
其實..
我一直都好想提出;!
守城圖系五系應該都有返個專p0st呢-,-"!!
專帖. . .你想說的是 子版?

想3.17 出水月

想3.17 出水月

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-6-27 21:53 發表

專帖. . .你想說的是 子版?

五系;

系好似信長咁;

有一個專帖話比人知有冰幾版以防Bug圖同埋有齊ALL版系入面

之後會張p0st提升去1級;

會系子版上見到的;!!

我就冇咩火影守城圖既;...

黎黎去去都系個D;

我就開五到個p0st出黎/口\(!)

擴大ser人數

擴大ser人數~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
成日爆ser

發新話題