發新話題

火影忍者-忍村/守城 意見收集箱 歡迎會員 發表意見!

[Close]
忍村可唔可以加d新英 好似係要官網更新先得 3.17都多左隻新英 多由也啦

希望D玩守成的人去番守成區到玩 唔係成日係忍村區果到開守成圖阻住曬D位  害到想玩忍村D人入唔到SER

WING幾時正番個 火影3.16 333活動
好想玩呢D活動

我都幾想玩d火影活動幾好玩的說!

支持!! 我巳經第20日狂打火影!! 無意見啊!! 因為好好啊!!

我認為忍村01改到5lv改善唔到現有問題,起碼要10lv
其實可以將火影分區,高手區,中手區,新手區,將呢d區分限制[LV],好等一群三五知己同實力既人切磋,咁就會少走場
同埋我黎左火影區都有幾個月,見到唔小以下情況
1.口術
2.走場
3.圍村
4.bug圖[一開波出黎25lv]
5.禁英

1.口術我認為是最無品及無恥,有損遊戲進行,遊戲只求開心,不求罵戰,有證據的希望可以嚴懲[cap圖,rp]
2.走場,要改善走場問題,同樣有證據底下一樣要嚴懲,加上有時見到d人走場都要等45秒,這個情況同樣有阻遊戲,除非有證據証明係死機,場主或個別問題
3.圍村,個人認為3隊的情況底下一定會出現,就算事先並無協議,同樣都會出現呢d情況,我認為應該定一條規則來改善
4.bug圖,改善bug圖問題,理應統一火影區的圖,希望可以在ipve上放圖鼓勵玩家去下載再入game玩,統一遊戲圖來改善bug圖問題
5.禁英問題,我認為應開一個集中帖處理禁英問題,例如邊d要禁,就可以事先講明,每次入到game經常都會見到有人用禁英而要re,係浪費時間,雖然係V中,但講到明係禁英就不應該出現,係火影區玩既人可以討論下邊d係需要禁

回復 201# 的帖子

感謝各下
熱心回覆的意見!
1,口術. . .那是玩家的自律行為的一種~
也可以場主說禁口術. . .
2.走場問題. 這個也要看玩家吧~
相信. . .在什麼區域 也會出現走場的情況!
走場問睇處理方面. . .暫時處理團隊 只是處理 . .. 信長區的區域 還沒到 綜合區域~
3.圍村這個情況. . .怎樣說也好. . .是阻止不到的~
假如a隊打b隊 自然b隊就會打a隊 那c隊是否最不公平那個!?
4.bug圖既出現 真的. .. 要定期檢測 有沒down到bug圖 這樣就可以減少遇到bug圖的出現
5.禁英問題. 這個方面. . .不一定會一樣吧!
都是看場主喜歡禁什麼

如升到10lv後 我相信有反效果. . .暫時 5lv是最平均 處理~
再加上. . .火影 暫時還沒多人去玩
大約有 300~400人 吧~

稍後會推出活動. . .再能帶動火影的風氣~

回覆198 199 200

感謝意見回覆. . .
活動. . .方面. . .相信很快會有吧. . .請等待吧

幾時有火影3.16活動? 等左好耐~_~

好似成年冇出啦WOW @@
期待中~~

引用:
原帖由 黃一飛 於 2011-8-17 20:42 發表
3.圍村,個人認為3隊的情況底下一定會出現,就算事先並無協議,同樣都會出現呢d情況,我認為應該定一條規則來改善
...
認為應該定一條來改善
笑死我咩,唔通而家仲有不少既人仲睇唔開圍村既問題   定規則理都傻的嗎
圍and被圍 也是一種樂趣=]

可唔可以開個貼專放 rp/圖
因為見得多e d 又亂又無聊a_a

比果d例如 乜乜君麻呂87殺><,第乜作,卡西 89殺,君麻呂66殺

放在同1個貼到,每當見到e d都把鬼火a_a

引用:
原帖由 kelvin1028 於 2011-8-18 11:31 發表

認為應該定一條來改善
笑死我咩,唔通而家仲有不少既人仲睇唔開圍村既問題   定規則定理都傻的嗎
圍and被圍 也是一種樂趣=]
唔係睇唔開圍村,我意思係講清楚圍村定義,你我就唔知,但次次有人比人圍就算係無協議都係咁出口術,又**不良詞語**老母,我唔係話訂規則唔比圍村,係要訂規則出黎講清楚,呢d問題

引用:
原帖由 kelvin1028 於 2011-8-18 11:39 發表
可唔可以開個貼專放 rp/圖
因為見得多e d 又亂又無聊a_a

比果d例如 乜乜君麻呂87殺>
你呢個我同意,可以開個火影分享區比d玩家分享rp,圖,影片,大家交流

玩左火影好耐,第一次發表意見,不喜勿插
我認為剛剛改到5lv時,2區人數有回升既趨勢,但係經過時間既過去,D人開始升到5lv,2區就再有回落的情況,而家一區都係經常爆滿。睇到有意見話升到10lv或更高lv, 但相信不能根治問題(如有冒犯,請見諒)。如果多D團隊在2區玩,唔知可唔可以改善? 同埋真係有整多D活動平均兩區人流既需要。

引用:
原帖由 alex430 於 2011-8-19 23:24 發表
玩左火影好耐,第一次發表意見,不喜勿插
我認為剛剛改到5lv時,2區人數有回升既趨勢,但係經過時間既過去,D人開始升到5lv,2區就再有回落的情況,而家一區都係經常爆滿。睇到有意見話升到10lv或更高lv, 但相信不能根治問 ...
活動己經嘗試再2SER舉行
但作用不大

發新話題