發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
BEAN.................

我要信天翁啊....................
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

gdgdgdgdgdggdgdgdgd

服仔分身圍住大本打
大技秒800/1300
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

抄信苌徔絕望?

引用:
原帖由 踢我小含家 於 2011-8-9 21:14 發表
抄信苌徔絕望?
明顯2個圖-信絕只係改技,我E個圖,血,攻,攻速,技都改
引用:
原帖由 夜鬼‧健 於 2011-8-9 04:12 發表
玩左幾場..有幾樣野我覺得要改一改...
首先....
松姬.
3技加爆cd7秒..大技miss 90% 如果用家神反既話..想殺佢都難
槍神炮神
3技無敵輸出  一見到佢地死緊咁濟
武田勝x
3技..說明個到寫既傷同打出黎唔同
唔知係bug定 ...
武田勝3技同龍川1技會改,左左槍神3技我會諗諗

大約2日之後先會出新圖,因為E+優化觸法,希望改善玩得長時間lag機問題

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

回復 126# 的帖子

唔搞我d回覆囉-.-仲有絕信唔係淨係改技,佢裝,攻,攻速都有改,只係冇你咁過份,同埋絕信連d英雄既描述都改左嫁,人地好有心機去改張圖,唔係是是但但改完就放出黎囉

引用:
原帖由 籠知鎮紅 於 2011-8-10 00:48 發表
唔搞我d回覆囉-.-仲有絕信唔係淨係改技,佢裝,攻,攻速都有改,只係冇你咁過份,同埋絕信連d英雄既描述都改左嫁,人地好有心機去改張圖,唔係是是但但改完就放出黎囉 ...
首先,我唔係是是但但咁改LO
改一個圖,要幾長時間你知唔知.唔好咩都唔知就係到嘈,有本是就自己改個圖
我個圖改左最小40個中,我連fd拉我玩我都唔去, 有意見,我見到係岩我就會去改
#e個1技,我係已經改左,只係我等改完個LAg問題一次過出002a10圖姐

如果作者係求求奇奇就唔會係咁改啦.

平平 我們支持你 再推出更多圖吧

不1錯很好玩的應~該 :lol

應該 你算什麼意思 人地張2龍變做天空龍都好難拉

我要變 無敵小青娃

濃姬會唔會太過勁...

發新話題