發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
玩完一場 無奈到-,- 本多靚仔到一把91gg 仲要有d 正野火神好正-,-
玩一場無奈足一日

引用:
原帖由 野狼仔仔 於 2011-8-19 08:48 發表
玩完一場 無奈到-,- 本多靚仔到一把91gg 仲要有d 正野火神好正-,-
玩一場無奈足一日
本多,1把91GG唔到
大本成50M血..仲有金波得8秒,如果爆左1300令計

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-8-18 23:05 發表
   自己單機 v極都v唔到三刀流
琴日玩左8場,2場中3刀=~=
3技好正

$#個樣笑左            `
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

跪求平哥
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-20 11:26 發表
跪求平哥
跪求什麼?

義龍咁型既--

引用:
原帖由  於 2011-8-20 11:40 發表

跪求什麼?
好明顯係加我個名
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

比我諗下先la==
成日要我加名-

攜帶時可偵測到範圍9000內隱形單位>
咁見佢整忍刀勁..係要克住忍刀= =

引用:
原帖由  於 2011-8-21 08:59 發表
比我諗下先la==
成日要我加名-
HAHA
話哂你個團到我係最大

回復 236# 的帖子

串到呢      `
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

引用:
原帖由 帥爆希希 於 2011-8-21 11:12 發表
串到呢      `
咩事???

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-21 10:50 發表
HAHA
話哂你個團到我係最大
最大唔係好鬼咩

引用:
原帖由  於 2011-8-21 17:43 發表

最大唔係好鬼咩
我手下黎

發新話題