發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
E仔真係好鬼屈
1v10都吾係問題
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Byroni 於 2011-10-1 10:03 發表
隻強王好可愛
我第一時間玩

正 講反應既話
殺左仲有歌仔聽
雖然我無開聲
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

可吾可以強王死左改做6天
從來沒我份...

引用:
原帖由  於 2011-10-1 23:24 發表
改做1日後反生?
= =首歌.........

引用:
原帖由  於 2011-10-2 02:14 發表
只係似,你會玩的話就知~
幾時測過

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-10-2 12:54 發表
松92技改名做 縛道61 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
網得個1陣==.....

引用:
原帖由 菜牙 於 2011-10-2 15:02 發表
義龍大技系咪遊戲王
no
志龍黎      .

引用:
原帖由 .KaHo 於 2011-10-2 16:26 發表
冇我名
我都係cp仔黎

引用:
原帖由  於 2011-10-2 20:12 發表
話說下個圖,所有兵仔,本多,槍神,左左都會改反原本模組
原因,地圖太大
槍神都改...錦型...

引用:
原帖由  於 2011-10-2 20:27 發表
槍神個模組過左1mb姐係地圖1/8位置,3刀個模組先係200kb左右
OK~
但係D技改令D好5好^^

不過出兵勁LAG           ...

引用:
原帖由  於 2011-10-2 22:17 發表
岩岩唔係出兵lag係我電腦問題

可憐的信神比你爆死左

引用:
原帖由  於 2011-10-3 17:51 發表
我已唔記得琴日係用咩英了
吹到
測圖未

引用:
原帖由 黑奶﹏ 於 2011-10-3 20:34 發表
正野!! 同FD約出黎玩先得
加左m大把fd同你玩

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-10-3 21:45 發表
吹到無信都要測圖= =
有得玩5打5
老_都測

發新話題