發新話題

[原創] 無奈之野望V005A10C集中貼(一週年版本=])

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
跪求平哥
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由  於 2011-8-20 11:40 發表

跪求什麼?
好明顯係加我個名
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由  於 2011-8-21 08:59 發表
比我諗下先la==
成日要我加名-
HAHA
話哂你個團到我係最大

引用:
原帖由 帥爆希希 於 2011-8-21 11:12 發表
串到呢      `
咩事???

引用:
原帖由  於 2011-8-21 17:43 發表

最大唔係好鬼咩
我手下黎

wow
dl最新既圖先!!!!!!!!!!!!

招人幫我搵名..............

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2011-8-22 23:18 發表

未見過佢殺人
1V1屠你
禁立花道雪

引用:
原帖由  於 2011-8-23 16:27 發表

我用山王,
出魚神平知,睇你點殺
平哥別玩了= =..

平哥
今日我去人屋企
又多2個人認識了無奈之野望xd
馬場6個石像c金都頂吾到溫泉

引用:
原帖由  於 2011-8-24 00:42 發表

溫泉係100%秒人,本多金波除外
吾好錦屈拉
我出埋血其->企泉!!!

引用:
原帖由  於 2011-8-24 01:32 發表

唔屈就唔係天線得得Bla
no no no
有1日我會令他屈服

不如改下溫泉吾係無敵

殺火影有咩用??????????

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2011-8-24 18:38 發表

除左拎1000蚊,無用了

吾夠打c金殺1300
等c金好上忍gg

引用:
原帖由  於 2011-8-24 20:56 發表

1300,出左神甲91同一把吸血就夠殺
最憎打緊1300對面c金!神甲行到咩

發新話題