發新話題

[分享] 狙擊槍分享

[Close]
Thx樓主~~好詳盡~~留名學野~~
Hun†€R™♬☂

引用:
原帖由 peter1732 於 2011-7-11 21:26 發表
通常都係狙黎打後援...散彈打頭.......通常前面好遠有屍都唔會打住(屍潮另計)因為反正你遲早都去到.......只係打後面追黎既屍is ok.....對前排既隊友一定要信任.....開路就交比佢地負責....自己就cover隊友身邊同埋 ...
用15發狙可以試下前場援護, 因為15發狙準星少而穩定, 邊行邊射都有很高的命中率 (當然目標不能太遠).
30發狙擊就只好打後場, 畢竟準星浮動較大, 邊行邊射team kill率高.
當然, 邊行邊射是絕對不會zoom槍.

你們用狙習慣打特感甚麼位置?

我描頭多,或者身.......

如先 在control 打不動準星指令 其實所影響既準確度都差不多
如開鏡前進 準確度是不變

建議將Q制 更改為 開鏡 可以方便 中指 只做單推動作
( 可避免右手中指擔當推怪同開鏡而令到動作不協調)
而左手無名指可以擔上開鏡 動作

以上係針對使用狙擊槍既使用法

而樓主係提及 狙擊槍既定位

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-7-12 02:03 發表

用15發狙可以試下前場援護, 因為15發狙準星少而穩定, 邊行邊射都有很高的命中率 (當然目標不能太遠).
30發狙擊就只好打後場, 畢竟準星浮動較大, 邊行邊射team kill率高.
當然, 邊行邊射是絕對不會zoom槍.

你們用狙 ...
15發狙加左紅線描準既話準到_街= =行緊都爆到HUN

我只會係演唱會先用狙
超遠距殺特感

引用:
原帖由 steamneedle 於 2011-7-12 14:57 發表
我只會係演唱會先用狙
超遠距殺特感
呢個地圖係用狙最好既地方...........你個位企得好..........全部地方都可以係你既射程內

我最憎用狙行果時成日打唔中-_-

樓主太強大了 可以教我嗎?
我的大名: 膠玩紅戰士

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2011-7-16 09:09 發表
樓主太強大了 可以教我嗎?
我的大名: 膠玩紅戰士
- - 你仲有玩咩
啊膠膠

小在vLan出沒而已 我等緊樓主教我玩狙伽.

43lv 都唔知要玩幾耐- -
SuPeR server 好玩

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2011-7-16 10:35 發表
小在vLan出沒而已 我等緊樓主教我玩狙伽.
木j哥
nnnnnn

你系......?

引用:
原帖由 ζ木偶ㄨ 於 2011-7-16 13:47 發表
你系......?
★唯愛仔★
nnnnnn

發新話題