發新話題

我們的表流星與大陸的裹流星

[Close]
少年:
我陣係對捲C 方面有意見
捲C 獨特位置 先可以捲2次(然後視附機速,第2次前前A 未必食哂全餐)
如果一般位你都比人捲2次以上 基本上你問題
eg:
對方網速優異:你食埋第2次捲C + 之後既連招
雙方網速平衡:你已經可以避開第2次捲C 或 剩食第2次 後面連招 甩哂(剩扣3血)
你識玩既話 正常 係唔會比人捲到第3次 除非你自己心理質素 / 判斷力 有問題
PS:如果你比個快你勁多 捲C次 係好正常,都冇乜好抱怨 你更無須要同佢比較
      如果你比個 同你差唔多速 但你自己唔識分幾時起身碌走就你自己問題 反省下
順便講下廢話↓
.單挑主要視附玩家的
    - 技巧熟練度  
    - 流星知識(如一切招式 範圍/時間/角度)
    - 心理質素
.即使轉成9.07,主要輕武如匕劍,基如其跳A 起手快.硬直少.亦可連招
 仍然會以跳a為主,匕劍 如舊 會成為主流
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To 急風
你不如回番招式上既野比較有意思
如果你需要回咁多字
我諗你對上面既睇法應該有出入
不如交流下你既意見會更好 (支持樓主諗法既一套?)

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:27 發表
哦,算你諗通左,知道就算係串你又如何
因為我句野 原意 是否串
純粹在於 你個人接收/思維問題,有冇曲解我意思

不過你仲未解釋到 點解可以用 敏既事 黎 引証我串你
一D都冇關連 SORRY
你只係用戈件事黎問我點解唔受 ...
其實都冇乜証據佢係屍
收番句野會安全D

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 17:27 發表
我係呢個POST 既首個回POST 就係發表自己意見
內容係:
1.說明 樓主可能冇在意 但部分玩家有追求既野
2.支持9.07 單挑會多少些娛樂
我諗之後既人 回POST應該都係 繼續分享意見,姐係討論

但之後就出現1個唔係為討論, ...
佢係17樓果陣已經離題, 係你繼續同佢玩 ......
直接 Ignore左佢算啦
希望睇到有意思既 招式交流

引用:
原帖由 急風 於 2014-8-12 21:57 發表
收皮啦少年千字文口水廢話怪
收皮啦急風咁多年前既舊文都挖出黎  你未食藥呀?

收皮啦急風

發新話題