發新話題

我們的表流星與大陸的裹流星

[Close]
你可以話冇比人圍插過既 你知我知 咪得囉
我同你 河水不犯并水 冇必要 實一實篤爆你既 你當冇就得啦

你唔猜測下係你自己有毛病<有冇D 實際D,有建設性D既假設阿?

回應: 第3次講 『TIN簡我同簡你』『唔通簡你』
係比你白明 TIN 搵人準則,而唔係我跟人 你又凝住人串你
比D自信心 自己 好麻
↑↑↑↑ 已回,請消化

佢AWP 我彈散, 我做咩要轉行同佢鬥AWP 仲要係消失._.?
可唔可以比個合理解釋 / 動力 我?

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:09 發表
不如問你一句,
人地 玩開散彈
你就去挑戈條友 AWP
笑料-.-?

我係散彈 我都唔接波啦 攪笑阿-.-?
你同敏 真係好似
意義不明=.=  你講緊既野好似係你講出黎

似水 :
去台灣打死鬥
你係tin,正常會簡 有戰力既人,而唔係我跟住人 ok?
唔通簡你咩-.-

咁你唔係攻擊緊我唔識玩死鬥??
咁同敏攻擊你單挑  你唔鐘意有咩分別

不過你硬要話係你要表達Tin既選人準則我都奈你唔何
不過你可以一句野2個意思囉  b4b4

似水 :
回應: 第3次講 『TIN簡我同簡你』『唔通簡你』
係比你白明 TIN 搵人準則,而唔係我跟人 你又凝住人串你

"唔通簡你咩-.-"
嘩  你呢個要我明白tin簡人準則既說話,,,,真係好無攻擊性囉
我聽得好受落...完全唔覺你係攻擊緊我玩死鬥唔all right lor,,,,OKAY?

你羽毛球叻,  我挑你乒乓波阿
甘9唔答不 你都覺得 敏合理既?
你地真係太似

佢係 拎黎 攪消失戰
我係話你知 TIN簡人, 前提 係你話 我痴住 TIN打死鬥

成個意思順落去  = 你認為我只跟住TIN死鬥,我回應係解釋 並唔係跟住TIN死鬥
你自悲 你既事 好麻

然後我玩散彈 敏挑我AWP 原來 我應該接架?

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:16 發表
你羽毛球叻,  我挑你乒乓波阿
甘9唔答不 你都覺得 敏合理既?
你地真係太似
我係引用你同敏既對話  證明你話敏    敏羽毛球叻,挑少年乒乓波
唔代表我係咁諗   我係用黎證明你用我死鬥唔識玩  黎串我=]

不過你大不了可以直接串我  怕咩即?

sleep~ 期待下一個罵戰post又見你留低簽名

我E家 做過實際既 假設
如果串你又點呢?
姐係重點 你認為我有串你死鬥啦,好,甘睇下面

睇返 你拎敏件事 黎比喻
我同佢中間有串既成份咩._.?

哦,算你諗通左,知道就算係串你又如何
因為我句野 原意 是否串
純粹在於 你個人接收/思維問題,有冇曲解我意思

不過你仲未解釋到 點解可以用 敏既事 黎 引証我串你
一D都冇關連 SORRY
你只係用戈件事黎問我點解唔受挑

希望下次 我有興趣討論既POST 你會組織過後先發言
唔好到時 眾人有感而發 你唔接受 然後 爆人
88屍 希望你有所成長

少年:
我陣係對捲C 方面有意見
捲C 獨特位置 先可以捲2次(然後視附機速,第2次前前A 未必食哂全餐)
如果一般位你都比人捲2次以上 基本上你問題
eg:
對方網速優異:你食埋第2次捲C + 之後既連招
雙方網速平衡:你已經可以避開第2次捲C 或 剩食第2次 後面連招 甩哂(剩扣3血)
你識玩既話 正常 係唔會比人捲到第3次 除非你自己心理質素 / 判斷力 有問題
PS:如果你比個快你勁多 捲C次 係好正常,都冇乜好抱怨 你更無須要同佢比較
      如果你比個 同你差唔多速 但你自己唔識分幾時起身碌走就你自己問題 反省下
順便講下廢話↓
.單挑主要視附玩家的
    - 技巧熟練度  
    - 流星知識(如一切招式 範圍/時間/角度)
    - 心理質素
.即使轉成9.07,主要輕武如匕劍,基如其跳A 起手快.硬直少.亦可連招
 仍然會以跳a為主,匕劍 如舊 會成為主流
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To 急風
你不如回番招式上既野比較有意思
如果你需要回咁多字
我諗你對上面既睇法應該有出入
不如交流下你既意見會更好 (支持樓主諗法既一套?)

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:27 發表
哦,算你諗通左,知道就算係串你又如何
因為我句野 原意 是否串
純粹在於 你個人接收/思維問題,有冇曲解我意思

不過你仲未解釋到 點解可以用 敏既事 黎 引証我串你
一D都冇關連 SORRY
你只係用戈件事黎問我點解唔受 ...
其實都冇乜証據佢係屍
收番句野會安全D

似水 :                  『             我E家 做過實際既 假設
                                          如果串你又點呢?
                      姐係重點 你認為我有串你死鬥啦,好,甘睇下面
                                        睇返 你拎敏件事 黎比喻
                                  我同佢中間有串既成份咩._.?              』

我引用敏同你有火頭件事  係證明少年層經唔滿意有人針對佢既單挑

敏     : 【你講野都幾搞笑 講緊單挑你就話玩死鬥 ~~】
似水 :  【我都覺攪笑, 個笑點咪就係 你挑我呢個為眾人所知唔玩單挑既玩家,但係挑 單挑消失戰
               我挑你死鬥係睇你明唔明白 自己極少接觸戈樣野 而又比人挑既感受】
似水 : 【我已經說明左 用意在於 要你明白自己冇玩開戈樣野而又比人挑既種心情

似水 :『簡單講句,tin同我同hot同逝 去台灣打死鬥
你係tin,正常會簡 有戰力既人,而唔係我跟住人 ok?
唔通簡你咩-.-』

從句子既前呼後應黎睇 , 「簡 有戰力既人,唔通簡你咩-.-」
從而見得你串緊人死鬥無實力  , 不過貌似你係敏個post係咁比人對待

似水 : 『回應: 第3次講 『唔通簡你咩-.-』係比你白明 TIN 搵人準則
,而唔係我跟人 你又凝住人串你』
你咁樣既解釋  ....哦  原來係小弟既錯覺囉  原來你句野係好單純既 ((迷思??

似水大哥咁勁  我d無實力既人真係乜都唔明架  連你講既野都迷一般地不理解
似係串我但又唔係串我既句子  真係高手

又係戈句
阻止唔到你點諗 你對我敵意甘高 你敏感 眾人都理解到
所以你冇需要解釋甘多

我要敏明白 『以自己強項挑人消失戰』係有問題
所以先要挑佢死鬥 等佢明白 感受,等佢知道 佢拎叫過玩散既挑AWP

你可以繼續扭曲我意思

同我解釋比你聽 我同tin打死鬥原因 + tin唔會簡你 係兩樣野黎

哦,岩岩先睇到你又想砌我生豬肉
我有唔滿意-.-?
之前砌我講唔公平,e家 砌我講唔滿意-.-?

如果我直接 打句 你散彈好屎
當然係串緊你
但我上面戈句 文字中冇野係串緊你
而你自己會由負面魚度開始理解 甚至將個post離哂題
你抱怨我,自悲心大
都係你既事

發新話題