發新話題

我們的表流星與大陸的裹流星

[Close]
換個 真帳號上線啦 開個 新ac 攪事
唔好比我睇死係已經消失 + 上次 係vlan 回文 比人插既 『屍』

我係見有得 交流 / 討論 / 有意見 分享既地方 就回 留筆
不過你眼中 認為我係度 為糾正 / 插人 而存在 係你諗法 與人無關

我一早講過 轉落9.07 見到有人推 所以我出聲
但我見佢 對流星單挑既人 既追求 / 享受 有所唔同
係樓主眼中 戈樣野 = 唔重要
但唔等於 戈樣野唔存在,所以我講聲 有樣甘既野, 比意見佢,
佢睇完態度照舊係佢既事

唔明你講 咩『睇唔過眼』

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:47 發表
你覺得 , 哦-.-
我話 "唔通簡你"係事實
等你明白 佢選人大致準則
怕你唔明,反正唔解釋 你好難明
我見你前面叫哂我收皮, 何以見得你 嘈交句子 可以當係 心平氣靜._.? ...
我係叫你收工  唔係收__
意思好唔同的   同埋  叫你收工唔可以平心?

咪係到用死鬥串人啦  我對死鬥無興趣wor~
唔通我話我玩1血CS  唔通簡Tin咩佢咁屎波

你之前同敏講過  單挑唔係你既領域  話敏挑你單挑係唔公平

咁你又串我死鬥?   都話你   矛盾!

不如你講下點解你可以咁搞笑啦
敏挑你機  你又話你單挑唔在行   話敏咁對你唔公平
咁你家下又串我死鬥???  好明顯你品格都有問題wor

一要攻擊人就講人唔掂當果野   咁同人生攻擊無咩分別

我唔會覺得自己係最岩
係最岩既話 我應該會勝過tin

我同tin 絕夜 睏寶 死鬥伙伴 都會 互相講戰術 / 打法
有意見大家一齊講 然後討論 一齊搵出 良方

冇所謂既最岩

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:49 發表
換個 真帳號上線啦 開個 新ac 攪事
唔好比我睇死係已經消失 + 上次 係vlan 回文 比人插既 『屍』
我換個真帳號你都唔Q識我架啦
同埋我之前個帳號係英文+數字   我唔係太喜  今次換番做中文名
唔通咁係唔得?

不過你講乜都無用架啦,  參考番前者  乜罵戰post都係有你  係到同人圍插人
唔通話你係自由論者咩  擺到明針對玩罵post啦

敏同我單挑 點樣形式 唔公平-.-?
有咩需要唔公平 ? 我幾時講過 同佢單挑唔公平-.-?
我最多講過 係網吧 = 所有條件一樣

但『同敏單挑 = 唔公平』 我冇講過

我有講過單挑唔係我講範 , 我會係度直接認我單挑冇質素 但我夠平手叫屍既人甘解

再講多次 我話『唔通簡你』係話你知 佢選人準則
死鬥上簡你同我 好有分別, 講完 你係要認為我串你 你既事

原來 罵戰多 = 講乜都冇用
公平黎?咩思維黎?

我唔係CDROM,熱誠於討論
對其他野我冇討論甘多,流星係我熱愛既野

前面既POST已經解釋左 為咩要 會樓主, 你又斷定 係針對
屈機._.

比人插過痛過 埋怨我唔出奇,
E刻我好明白 你今次回文既動機
成件事 清晰哂
唉 我都冇放係心 好心你唔好凝住凝住 搵位攻擊我 報復啦

你換 新AC 你解釋到 IS OK
不過你換AC時間 同 你攪事 時間接近
好容易 比人誤解, 好多論壇既分身 / 打手 都會開新AC
希望甘簡單既野你會明白

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:56 發表
敏同我單挑 點樣形式 唔公平-.-?
有咩需要唔公平 ? 我幾時講過 同佢單挑唔公平-.-?
我最多講過 係網吧 = 所以條件一樣

但『同敏單挑 = 唔公平』 我冇講過

我有講過單挑唔係我講範 , 我會係度直接認我單挑冇質素 但 ...
等我幫你搵番舊文啦

似水 :
我都覺攪笑, 個笑點咪就係 你挑我呢個為眾人所知唔玩單挑既玩家,但係挑 單挑消失戰
我挑你死鬥係睇你明唔明白 自己極少接觸戈樣野 而又比人挑既感受
sor,冇諗過你唔明白我用意

咁你用死鬥串我  你好偉大啊少年
原來人地錯既野你做出黎可以係對

好, 文章文完,
問題1. 邊到有 『唔公平』3隻字._.? 你切詞切我生豬人 都小心D
辛苦你 繼續搵落去 搵我錯處 真係報仇心大

回應: 第3次講 『TIN簡我同簡你』『唔通簡你』
係比你白明 TIN 搵人準則,而唔係我跟人 你又凝住人串你
比D自信心 自己 好麻

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:02 發表
比人插過痛過 埋怨我唔出奇,
E刻我好明白 你今次回文既動機
成件事 清晰哂
唉 我都冇放係心 好心你唔好凝住凝住 搵位攻擊我 報復啦
乜你咁鐘意未了解就去話人點點點呢
你又知我  有  或  沒  被人圍插過?

你唔猜測下係你自己有毛病  但又無人敢出黎話你地?
呢個先係動機囉

不如問你一句,
人地 玩開散彈
你就去挑戈條友 AWP
笑料-.-?

我係散彈 我都唔接波啦 攪笑阿-.-?
你同敏 真係好似

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 04:07 發表
好, 文章文完,
問題1. 邊到有 『唔公平』3隻字._.? 你切詞切我生豬人 都小心D
辛苦你 繼續搵落去 搵我錯處 真係報仇心大

回應: 第3次講 『TIN簡我同簡你』『唔通簡你』
係比你白明 TIN 搵人準則,而唔係我跟人 你又 ...
我只係將你既意思簡略成  睇成你覺得唔公平
唔通要打一炸字上去? 明唔明咩叫簡略

你好似未回應我問題wor ,,,,,點解要用死鬥話我先
就正如敏用單挑攻擊你

我記得有一次你地係到圍插某條友唔開流星名 "我愛流星"
之後話佢唔回應人d問題

咁你自己係咪唔回應?

發新話題