發新話題

我們的表流星與大陸的裹流星

[Close]
就會一捲就捲死你為止<呢句,我諗具有中手或以上認知程度 已經知道冇可能
我就係太熟識呢隻game<睇到呢句真係O左,我冇惡意
練好爆頭就一槍死<其實每個人追求 / 享受既野唔同,有人享受槍法,亦存在否認既人
                                  姐係你唔認同 + 抹殺佢槍法,而視其為屈 OR當佢地係機械
有D高手對役時 都係挑戰 自己究竟去到邊, 例如自己既技巧 心理 等等
出招 ,防,蹲 ,行   呢幾個制係人都識按,但係點用 , 點樣引人出招, 幾時攻會奏效
幾時守 可以減少去血 ,或做完走位先攻 可以攻入對方
就係佢地追求 / 享受既野 , 當CS玩家輸比人, 下次都係想殺返對方, 想比對方 更快描到頭

你冇理解佢地之間既野,或你跟根接觸唔到呢D空間/領域,
而且我睇你對流星認知,只能夠話你知 同 睇到既野唔多
不過我欣賞你發post,有熱誠感
我亦支持9.07 事實上係多左野玩

吊打LUN左好LUN多字

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 02:41 發表
就會一捲就捲死你為止<呢句,我諗具有中手或以上認知程度 已經知道冇可能
--洗唔洗講野有骨 想串人新手咪串囉 , 好明顯siu榣係發緊悔氣 一比人跳a完就
被捲硬食好多招la

我就係太熟識呢隻game<睇到呢句真係O左,我冇惡意
--人人都有自己熟悉既定義  可能你地d串77高手以為要有好多技巧先叫熟識隻game
其他人未必係咁睇 , 樓主意思好明顯係  佢太熟悉隻game ,d玩家好鐘意用死幾招同人打
而樓主不滿 , 先叫人玩9.07 , 你都未了解人地既熟識係咩意思就串人 , 我都O左

練好爆頭就一槍死<其實每個人追求 / 享受既野唔同,有人享受槍法,亦存在否認既人
                                  姐係你唔認同 + 抹殺佢槍法,而視其為屈 OR當佢地係機械
有D高手對役時 都係挑戰 自己究竟去到邊, 例如自己既技巧 心理 等等
出招 ,防,蹲 ,行   呢幾個制係人都識按,但係點用 , 點樣引人出招, 幾時攻會奏效
幾時守 可以減少去血 ,或做完走位先攻 可以攻入對方
就係佢地追求 / 享受既野 , 當CS玩家輸比人, 下次都係想殺返對方, 想比對方 更快描到頭
^^^^^Feel唔到你講呢d有咩意義 , 你只不過係解釋d野出黎 例如話 : 同人捉棋就要猜測對手的
棋路  , 心理 等等  。          鬼唔知你啊媽係女人咩~講野意義不明..

你冇理解佢地之間既野,或你跟根接觸唔到呢D空間/領域,
而且我睇你對流星認知,只能夠話你知 同 睇到既野唔多
--咪又講廢話啦  你地d高手最鐘意串7人對流星無認知 , 無人教又點會識啊?
自己唔教人就咪懶係串人認知唔多啦~ 一個科學系教授串9你對科學認知唔多 但你根本未學過科學

不過我欣賞你發post,有熱誠感
--咪係到矛盾啦  串完人又加多句欣賞你 , 唔好話你唔係串佢啊
成日係到矛盾 你有咩毛病?  "睇到呢句真係O左,我冇惡意"  無惡意就咪講O左啦

我亦支持9.07 事實上係多左野玩
--支持你咪講d論點去支持樓主囉
--咪正係反對先講一堆野啦  傻仔

吊打LUN左好LUN多字
--你不嬲係d文到都成日回埋d白痴野 同人罵戰惹事生非架啦~爬親d古文,差唔多個個罵戰post都有
你份,仲要懶係道理  懶係教科書咁正經講野 , 其實全都係廢話
你條友成日以為自己講野好岩  好多人和應,, 其實d人見你同tin  friend ja傻制, 你試下你唔係跟住Tin玩死鬥
試下你係一個新手實力初入流星既玩家  ,  講平時你d大道理,  大把人話你派膠~  膠!

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 02:23 發表
我陣係對捲C 方面有意見
>>>都估到你會對呢個topic有意見 , 因為又可以發揮下串9新手既老手精神

捲C 獨特位置 先可以捲2次(然後視附機速,第2次前前A 未必食哂全餐)
如果一般位你都比人捲2次以上 基本上你問題
eg:
對方網速優異:你食埋第2次捲C + 之後既連招
雙方網速平衡:你已經可以避開第2次捲C 或 剩食第2次 後面連招 甩哂(剩扣3血)
你識玩既話 正常 係唔會比人捲到第3次 除非你自己心理質素 / 判斷力 有問題
PS:如果你比個快你勁多 捲C次 係好正常,都冇乜好抱怨 你更無須要同佢比較
      如果你比個 同你差唔多速 但你自己唔識分幾時起身碌走就你自己問題 反省下
>>>我覺得樓主無問題wor , 係你有問題ja , siu瑤仲係個新手 , 唔識避但以為係無得避好正常
                        "除非你自己心理質素 / 判斷力 有問題"
>>>我發現你好鐘意話人有問題   你認為你邊到優勢過佢? 玩得耐過佢n倍? 咁佢係新手  你想佢點?
咩叫有問題,,,,?你係指精神病  幻覺  定係腦發育不全?
人地都未勁起  你叫佢反省d乜。 咁唔通你當初係新手既時候  一日未勁起一日要keep住反省?
玩Game姐  又唔係打工  做乜要咁7串叫人反省 , 玩Game要受你氣? 你反省下啦

.單挑主要視附玩家的
    - 技巧熟練度  
    - 流星知識(如一切招式 範圍/時間/角度)
    - 心理質素
>>>同樣  你例埋呢d  point出黎無用架wor, 鬼唔知你啊媽係女人?
想教人就出聲la

.即使轉成9.07,主要輕武如匕劍,基如其跳A 起手快.硬直少.亦可連招
 仍然會以跳a為主,匕劍 如舊 會成為主流
>>> 得喇  你個結尾講得好鬼威,,,okay?

收工啦少年~平時又唔見你回咩正面post, 一有負面post你又沖入黎回應
你d高手係咁架啦  成日惹事端  木口木面,  好似叫你講個笑話都難到你咁

遇見vlan 小 學雞
確實溝通唔到

我冇興趣理白目

我又唔係陣係 係vlan回文,
我亦有學文教學
你見唔到 冇計

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:30 發表
遇見vlan___
確實溝通唔到

我冇興趣理白目
咪矛盾啦   無興趣理 咁你唔應該回應啦
咩叫無興趣你明唔明啊  無興趣理係連諗都唔會諗  煩都唔會煩
咁你做乜回應我  傻制

唔岩聽就話人vlan___
不如話你唔接受人地話你   唔通你覺得自己先係最岩果個
人地講你就錯既

我都無興趣對住你呢個 次次講野都懶係做report咁既人
好chok啊你

我並期望 智力有限既人去理解上述內容
原來我惹事端多
我同樓主 平心靜氣講,但我見到有個白目 係度攻擊我

個個人情緒心態都唔同 , 平凡心態變左打report
姐係要加返火星文先同你溝通到?

簡單講句,tin同我同hot同逝 去台灣打死鬥
你係tin,正常會簡 有戰力既人,而唔係我跟住人 ok?
唔通簡你咩-.-
係度發皮4 做咩呢

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:33 發表
我又唔係陣係 係vlan回文,
我亦有學文教學
你見唔到 冇計
咁咪證明你黎親vlan 流星板都係回負面野囉
睇得出你係好唔鐘意人講野自以為岩  所以你要企出黎話佢係錯

證明左因為呢個原因  你係唔會回應其他正面post~因為你既心只係諗住插人
其他post既野與你無關 , 只有有攻擊性既post你先會參與 所以你係一個高傲既人

俗稱 : 懶係野

我冇興趣插人 不過鐘意交流
你抱住世俗眼光膚淺話我陣係識得插 係你既事
你都識講 有d post同我無關 甘我做乜要去回?

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:40 發表
簡單講句,tin同我同hot同逝 去台灣打死鬥
你係tin,正常會簡 有戰力既人,而唔係我跟住人 ok?
唔通簡你咩-.-
係度發皮4 做咩呢
咁我覺得你係Tin跟班無計架wor
做乜又話"唔通簡你咩"   都話你好鐘意加d結尾
我都無發皮4wor   咪自己講完自己又錯啦
我都係用平心靜氣講野

你前面 又話我唔教人

我教人 = 插人  or 指証人 為左高傲

你有冇諗完先講咖?

你覺得 , 哦-.-
我話 "唔通簡你"係事實
等你明白 佢選人大致準則
怕你唔明,反正唔解釋 你好難明
我見你前面叫哂我收皮, 何以見得你 嘈交句子 可以當係 心平氣靜._.?

引用:
原帖由 似水 於 2011-7-12 03:44 發表
我冇興趣插人 不過鐘意交流
你抱住世俗眼光膚淺話我陣係識得插 係你既事
你都識講 有d post同我無關 甘我做乜要去回?
你唔理解
我話你正係回負面post  就正如其他post既野與你無關 , 只有有攻擊性既post你先會參與

唔係指其他post與你無關, 你應該學過中文吧 前呼後應的
雖然你講野係前後矛盾~

不過我又想問呢個post與你有乜關係呢?做乜回?
因為樓主講野你睇唔過眼?

發新話題