發新話題

黑崎新手教學.

[Close]
吾該晒樓主

比我就買6000血跟住有錢就係咁升敏唔洗咁煩

引用:
原帖由 hinhin123 於 2011-7-8 23:36 發表
個個玩黑崎唔同玩法 我最愛就係買左下毛之後買血的
買左下毛
下毛咩來?

引用:
原帖由 我叫乂乂 於 2011-7-10 19:00 發表

買左下毛
下毛咩來?
佢自創的新形物體掛

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-12 09:42 發表
佢自創的新形物體掛
強大的自創新形物體

希望出更多既教學  
講真既,我跟呢個教學黎玩肥得超快

引用:
原帖由 sTphCurr 於 2011-7-12 15:53 發表
希望出更多既教學  
講真既,我跟呢個教學黎玩肥得超快
我反而覺得...唔係每場都有人比到佢汁...咁不如寫多個自肥的攻略,同埋佢1000攻食龍都唔帶吸血唔怕死咩

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-12 16:40 發表
我反而覺得...唔係每場都有人比到佢汁...咁不如寫多個自肥的攻略,同埋佢1000攻食龍都唔帶吸血唔怕死咩
我試過玩就係死左之後又繼續食,都ok既,去到4000攻之後好快搞掂左左下隻大佬,連封技都省番

唔出文太笑左

引用:
原帖由 sTphCurr 於 2011-7-12 17:24 發表

我試過玩就係死左之後又繼續食,都ok既,去到4000攻之後好快搞掂左左下隻大佬,連封技都省番
死左仲點食 仲要冇技,一千攻食咩野,相信你食會學虛化掛

引用:
原帖由 hn2820 於 2011-7-12 17:48 發表
唔出文太笑左
點解一定要出文太呢

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-13 13:38 發表
死左仲點食 仲要冇技,一千攻食咩野,相信你食會學虛化掛
我諗我表達得唔好= =即係番生就即刻去食,食到一兩隻又88
之後招e技就cd完甘濟= =基本可以狂洗龍

引用:
原帖由 sTphCurr 於 2011-7-13 14:41 發表

我諗我表達得唔好= =即係番生就即刻去食,食到一兩隻又88
之後招e技就cd完甘濟= =基本可以狂洗龍
你咁樣都好曬時間 咁不如30lv唔學虛化住,留黎打王,食龍靠卍解食2萬度好過

不嬲唔學虛化住=,=
學左無得反殺~_~
1千攻反殺都食到幾隻龍架0,0

虛化係邊招= =?r技??
同埋係咪學左冇天生果個10%= =?唔怪得

發新話題