26 12
發新話題

點先知一隻英應該加力定加敏?

[Close]
青稚  LANCER   路飛  更木
夠易玩未

引用:
原帖由 [WeSt]sKy 於 2011-7-9 16:14 發表
青稚  LANCER   路飛  更木
夠易玩未
你講個幾隻英都夠哂易比人汁

引用:
原帖由 ★StaRˇ斬月 於 2011-7-8 21:04 發表
三刀可以肥得好勁
佢大技係汁怪同汁王神技
禁50%汁王的話有什麼用??加上汁王都係冇品行為,除非人地殺唔到隻王我先會食左佢。汁怪呢...如果人地大技夠攻呢?汁空氣?

我想問下,有時點解升LV會好慢??
點睇要買咩裝。

引用:
原帖由 sTphCurr 於 2011-7-9 18:52 發表
我想問下,有時點解升LV會好慢??
點睇要買咩裝。
買裝冇得睇 自己鍾意買咩就買咩

引用:
原帖由 ★血の霜★ 於 2011-7-9 18:01 發表
你講個幾隻英都夠哂易比人汁
青稚配隊友無問題. 路飛20lv隱去打一小堆密既

10場有9場 都無人去搞你 打太少 d人寧願留大

高lv d 再打龍=.=

更木就真係無言 新手用=供人肥 槍兵 算係汁人個類

新手 練saber or迪啦 1個壓人勁 前期未10lv都3招食兵

壓人勁到爆炸 後期4321 夠你殺龍 迪神英 20lv 可以配隊友

食2000 無隊友都食到1000 如果有3技配埋12技可以食埋2000

不過風險有d大 易被人汁 所以新手都係吃1000算 唯一缺點

無閃 對面太勁既 有必要出閃鞋

三刀算係我新手時最鍾意用既英 另一隻係saber

2隻都易肥 前期 你同隊友普攻人 搵d唔識閃既

1技好用到你 又暈 又爆擊 當你汁唔到雞 你lv2都有煩惱風

無記錯lv3 又有龍卷風 用得好既話 煩到對面漚 特別對面有一護

之類 由頭針到佢落尾 有劍八 鬼姣什麼.三千世界 汁龍一流

要講既係中期1234都殺到人 但後期完全無力. 無變身技 只能輪為一個阻人g王既英

同埋留三千世界 汁左下王 三刀精髓=壓低人地lv 針主力 等自己主力肥d

未夠lv10 配隊友 可以打右下速升 快肥之後 夠頂龍 可以引龍被隊友肥 13技

可以暈到龍 整埋一堆 被隊友打

- 力同敏開頭邊個高d咪系力英or敏英囉

睇全能個到邊個高未邊個lor.

你要聽下佢d叫聲 或者說話既聲線  如果佢叫得好肉緊 就應該敏英  叫得好沙雅應該力英 >3<

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 04:58 發表
你要聽下佢d叫聲 或者說話既聲線  如果佢叫得好肉緊 就應該敏英  叫得好沙雅應該力英 >3
真的嗎-___-
我玩咁耐卡戰都唔知.__.

新手玩7夜點都殺到1,2個XD

26 12
發新話題