16 12
發新話題

[CTP Server]即時對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權

[Close]

[CTP Server]即時對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權

即時對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權
既然你們覺得本團隊插件非原創,很簡單,請提出證據,可惜到現在還沒有人能夠提出證據。那你們憑什麼?
憑你們只會打垃圾嗎? 憑你們只懂在吵嗎? 有種就寫數個大型插件再發怖到網上!!! 不然你們憑什麼說我們的插件非原創? 證據嗎? 抱歉,你們沒有! 當初那個HKz先說我們的插件非原創,你更加說很多台灣高手已證明,人呢? 帖子呢? 在那? 就算我開帖問,也沒有人去說這件事。現在我只是懷疑一下,也不能? 好! 既然你們說我們的插件非原創,很簡單,我們就以後都不發怖,你們也就不要用! 更加對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權。
最後,謝謝你們降低我們我工作量

有種退出VLAN論壇,VLAN平台
A A A g0d舊ac被封

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-7 09:20 發表
有種退出VLAN論壇,VLAN平台
有種就寫插件出來

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-7-7 09:21 發表
有種就寫插件出來
我有說過我會寫??難道寫插件出黎就大晒??
唔好意思,我只係鍾情於match

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-7 09:21 發表
我有說過我會寫??難道寫插件出黎就大晒??
唔好意思,我只係鍾情於match
我插件既Post關你match咩事? 只係識係到嘈, 又唔見你做野

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-7-7 09:22 發表
我插件既Post關你match咩事? 只係識係到嘈, 又唔見你做野
做咩?有種打返場MATCH輸左退出vlan

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-7 09:24 發表
做咩?有種打返場MATCH
做咩? 有種寫個插件出黎

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-7-7 09:25 發表
做咩? 有種寫個插件出黎
你淆場match??????steam got5 hv ser

引用:
原帖由 F4k2=] 於 2011-7-7 09:26 發表
你淆場match??????steam got5 hv ser
你淆插件? 我地唔係唔夠彊got5 係我地唔係個個團員都有steam 同埋呢幾日好多團員都返哂大陸

既然如此..為何還不在各大論壇之有關你們的插件分享 delete post 及 delete download link?
傻豬黎既=]`w

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-7-7 09:30 發表
既然如此..為何還不在各大論壇之有關你們的插件分享 delete post 及 delete download link?
my_hat已經del左幾個, 其他要等第二d人on msn先del到

好可憐啊你....有D同情你添...
辛辛苦苦寫個插件出黎...比人盜左...
果種感受真係好慘囉...
加油啊~

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-7-7 09:18 發表
即時對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權
既然你們覺得本團隊插件非原創,很簡單,請提出證據,可惜到現在還沒有人能夠提出證據。那你們憑什麼?
憑你們只會打垃圾嗎? 憑你們只懂在吵嗎? 有種就寫數個大型插件再發怖到網 ...
好笑,當初你有證據話我地唔係完創?只係發左1個post就話我偷野,咁你d登入插件呀,咩防外掛呀,好耐之前就有人發過,咁試問你係唔係原創呢?定係嗌話你地所謂的偷呢? 好心你就念下點解咁多人要嘈你啦,寫插件好威?你出黎做野,sma比飯你食?比錢你用?有無敵用?我都唔想再話你,雖然我寫sma可能唔給你,但係我人格一定好過你,你成日都要威,係到抬高自己,就唔理人地感受,好有形?唔角得囉我,至於有種就寫數個大型插件再發怖到網,哈,一睇笑死我,何謂大形?何謂小形?每個人定義都唔一樣,好似你咁,你同我地既價值觀都好唔一樣,咁注重原創e個字眼,我角得係唔係原創冇咩所謂,唔係你地攪到咁大放埋上vlan屈我地,我地都唔想理你,放到上vlan啦,我有證據啦,咁點?sorry都冇句仲要聲大夾惡話人地,唔該你就認真考慮下啦,你即時對任何伺服器停止使用本團隊插件的授權,以為人地會因為你唔發就會支持你?sorry喎你咁做係仲黑人僧,大把網有插件啦,只係用你個d插件?你係唔係自大在d呢??

引用:
原帖由 MirAcuLous 於 2011-7-7 10:21 發表

好笑,當初你有證據話我地唔係完創?只係發左1個post就話我偷野,咁你d登入插件呀,咩防外掛呀,好耐之前就有人發過,咁試問你係唔係原創呢?定係嗌話你地所謂的偷呢? 好心你就念下點解咁多人要嘈你啦,寫插件好威?你出黎做野 ...
1. 你有冇證據話我地既插件唔係原創先?
2. 我冇自大過, 係依家好少台灣人好少香港人會去寫插件再放上到,, 到時你地冇新插件用係你地既事
3. 我冇肯定過你地既插件唔係原創. 只係見功能一樣, 令我產生誤會!

引用:
原帖由 CTPserver 於 2011-7-7 10:28 發表
1. 你有冇證據話我地既插件唔係原創先?
2. 冇自大過, 係依家好少台灣人好少香港人會去寫插件再放上到,, 到時你地冇新插件用係你地既事
3. 我冇肯定過你地既插件唔係原創. 只係見功能一樣, 令我產生誤會! ...
1)咁我想問,我地團既插件唔係原創,你有冇放證據呀!!
2,3)邊個入黎我地團m群,話我地有冇面?問你咩事,你就話我地係到人插件,試問有冇肯定既意思呢,仲有係m群同你講我地係原創既,話比證據你睇,你唔_聽,仲話要嘈上vlan,咁算唔算要抬高自己,要踢爆人呢?咁又係唔係自大呢?

16 12
發新話題