發新話題

禁平時=?

[Close]
佩服佩服,有你說明真好,我地呢d新手就唔洗擔心了

個人認為 打 禁平時
         打禁英果陣 打晒D 符號(名冇數字冇英文果D)過份離譜既同音字 吾加 空白/+ . , /
果D人比我既第一個感覺 全部都係 on7+2

講禁英 吾玩v  禁汁王 果d通常 亦都係 on7+2 (場場都禁果幾隻英咁個作者更新圖整個英出黎有何作用? 佢都係想人玩下姐 場場禁果d英 就不如出個新圖冇晒d所謂既禁英啦)

正常黎講 係玩全v 只禁水~~

不喜任插^^

有d人重正啦 禁水
之後出支速水 就話冇品
自己又打唔清楚wo
有次重好笑 出道具 話禁 完全唔知點玩 比佢吹漲

不果呢到禁多高手 教我玩 我唔洗驚啦

[LcSwG]S 好勁咩挑場啊

引用:
原帖由 EteR_絕望 於 2011-6-24 23:03 發表
有d人重正啦 禁水
之後出支速水 就話冇品
自己又打唔清楚wo
有次重好笑 出道具 話禁 完全唔知點玩 比佢吹漲

不果呢到禁多高手 教我玩 我唔洗驚啦

[LcSwG]S 好勁咩挑場啊 ...
[LcSwG]S 好勁咩挑場啊 ... +1

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-6-25 03:34 發表

[LcSwG]S 好勁咩挑場啊 ... +1
禁我地就2打1佢啦 佢成日真人話自己好勁好好抽嫁

引用:
原帖由 勁風Issac 於 2011-6-23 16:15 發表

S丸=大蛇丸
李=李洛克(小李)

你玩多d卡戰就會明
李我就一定知 S丸好小睇到人地甘打 ==
最愛海賊王

引用:
原帖由 hinhin123 於 2011-6-25 12:27 發表
李我就一定知 S丸好小睇到人地甘打 ==
你依家睇到la

引用:
原帖由 ★﹏﹏★ 於 2011-6-25 13:45 發表

你依家睇到la
55e家知啦
最愛海賊王

其實我吾明點解要禁英 人地整得隻英出黎 又禁左佢 咁個作者整隻英出黎其實有咩用??

最重要系禁朽木小李血水50%王姐
其他個d無咩大不了- -

其實我都吾係好知

槍神是否雜賀孫市     因為槍神只有雜賀孫市  先岩哩個名
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2011-7-10 19:18 發表
槍神是否雜賀孫市     因為槍神只有雜賀孫市  先岩哩個名
卡戰同信長角色完全唔同,所以唔可以拉埋黎講

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-7-14 00:04 發表

卡戰同信長角色完全唔同,所以唔可以拉埋黎講
可能有小小人物是改信長的模組

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2011-7-14 12:18 發表

可能有小小人物是改信長的模組
信長模組唔係台灣人做架咩?

韓國人邊會拎黎改

佢地本身已經夠能力

發新話題