發新話題

想問點樣先可以令自己肌力結實d

[Close]
引用:
原帖由 zxcvbnm1313 於 2011-6-8 19:19 發表
要肌肉結實係練下數
唔係練重量,練重量係肌肉大舊D咋
腹肌真係有D難練
我提議一路做set up 一路打自己個肚
咁樣就可以事半功倍
係咪得咖
甘我都打

平時都有做開.但係都冇腹肌,係都好細舊...

有腹肌冇得高

引用:
原帖由 戴能獲 於 2011-6-9 01:38 發表
打自己個肚做乜膠?????
唔好點化人啦
解釋到la
要練腹肌,係一定要腹部用力先練到ga ma
咁你打自己個肚會痛,所以好自然你會谷實個肚,用盡力腹部ge力黎承受你打個肚ge力
咁你個腹部係米有用力?
同練set up個道理係米一樣?
所以我話做set up同時打自己個肚,可以事半功倍,就係咁解la
個人簽名 (100 字節以內)
不支持自定義 Discuz! 代碼

回復 19# 的帖子

明白哂....         陣間試試先
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

跑樓梯
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 jiffchan246 於 2011-6-8 22:44 發表
得唔得架
個個係泰拳的練耐打方法,應該就唔係練肌力
-Nothings Gonna Change My Love For You

多做運動如:游水等等~~~~~~~~~~~
火影on.1[

做sit up
心情不是太好=]

做運動
GO!!

引用:
原帖由 ╭Mazda◆瓏 於 2011-6-19 01:08 AM 發表
多做運動如:游水等等~~~~~~~~~~~
有游開...~~好玩
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 jiffchan246 於 2011-6-8 22:44 發表
得唔得架
應該得 因為肚果到有幾個"越"位
可以幫你通一通

SIT UP同埋掌上壓
如果有肚ok肥就要就要減左少,,,,減左易d有

我好瘦架        
[/URL]

去做gym喇..一定練到.
哈哈哈哈哈哈

發新話題