36 123
發新話題

[交流] 大家憎唔憎赤狗

[Close]

大家憎唔憎赤狗

我d  fd個個都好憎赤狗

係海軍大戰果陣
甚平抱住路飛想跳海著草  點知甚平跳左落去先知個海結左冰 果下笑左- -
條赤狗飛過去打**不良字眼**左甚平一下  之後甚平就仆佳  果下真係好狗lo

可比做架兩點知條赤狗想殺佢  話曬自己友 大將大曬咩  好彩紅發出來做架兩  果個場面好型

打老爹果度都好狗  好彩老爹佢仲係咁好抽  旦係殺唔死佢so sad

最黑我憎係佢殺死左我地既型仔艾斯  咩上克下 殺左佢
你條死赤狗咁岩果能力屈到艾斯唔係既話赤狗等俾艾斯收皮都得

不喜物插
得罪左唔小赤狗fans- -

係海軍ge立場赤犬係冇做錯嫁喎

赤狗都係做番佢要做果d 野ja..but我都好憎佢..比佢佔到上風就係到串77 之後比白胡子打到仆佳咪又係死狗咁..佢d 攻心計仲黑人憎

我知佢係做自己野
旦係E套野叫海賊王
梗係講到D海賊岩架啦
D海軍係衰人架啦- -

引用:
原帖由 頹廢煇 於 2011-5-28 00:23 發表
我知佢係做自己野
旦係E套野叫海賊王
梗係講到D海賊岩架啦
D海軍係衰人架啦- -
Okay.u win.
但海軍裡面都有d好人

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=296109&extra=page%3D2
哈哈我也發過一樣的呢
關於本人睇法
詳情看網址

赤犬以下._.
(維基)20年前身為中將的他曾參與毀滅歐哈拉的「非常召集」,殺掉避難船裏所有歐哈拉居民,只是為了不放過一個逃脫者(他認為避難船可能會窩藏考古學者),當時目睹一切的同僚庫山相當不認同他的過火做法

引用:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=296109&extra=page%3D2
哈哈我也發過一樣的呢
關於本人睇法
詳情看網址
係lO  老爹老先唔夠你抽楂

超憎赤狗
人地都走la
重要打9到 p k

=.=~

好憎佢-.-又要想打死路飛先係慘~_~

不同立場姐 

依d野好個人姐

引用:
原帖由 OnePiece. 於 2011-5-28 00:28 發表
赤犬以下._.
(維基)20年前身為中將的他曾參與毀滅歐哈拉的「非常召集」,殺掉避難船裏所有歐哈拉居民,只是為了不放過一個逃脫者(他認為避難船可能會窩藏考古學者),當時目睹一切的同僚庫山相當不認同他的過火做法 ...
同中國人既做法一樣
寧願殺錯9999人,都唔可以放過一個人

另外我唔憎,第一係海軍應做,第二係作者畫到佢甘
二分耕耘,一分收獲:)

得罪左我啦
我係小赤狗fans

引用:
原帖由 只求貳敗 於 2011-6-1 22:20 發表
得罪左我啦
我係小赤狗fans
ME2,我覺得三大將入面最型係佢
二分耕耘,一分收獲:)