發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
估唔到咁都有罵戰post 睇
近期除左復活期假有玩過之外,都無點玩,唔知你地講既既事詳情係點...
不過有少少感受想講,,,

我自己由7v7個陣就有玩.不過應該係好後期啦,應該係改革向10v10前既時候...
我最深刻當時幾個玩家名:食肉獸,大細超,雷廷.....同埋有個好好好NICE既ADMIN!
唔記得係"丸走睪飛"定"睪飛丸走"..,不過係呢d 4個字
我好記得有一次我係咁彈game,重入,又彈,重入,又彈
比毛澤以為我為左轉team而咁做,仲封左我個名...
我改過名再入,當時好火即刻就吊晒鬼咁...
個位admin無踢我不旦只,仲安撫返我,話幫我報仇...
又有一次我買左槍先比人轉左隊,我唔多GUR,佢即刻話下場買返比我,而且真係有買
又肯教人玩,玩得唔好又唔會純吊...
不過10vs10之後就好似無再見過佢....

10v10之後,例如我都幾同意"賤精MYLIZZIE"所講食肉獸係幾好人,幾nice
公正,又會教人玩,幾有人情味,唔係純吊
但問題係現在admin多左好多,良莠不齊既情況嚴重左....好nice既好似相對少左...
例如我記得有位admin叫kyle,唔係話佢亂執法,但好似少左份人情味..有人我避TANK行遠左,但真係唔係衝..佢就話我狗衝,直接踢左我,之後再入,佢照連續踢我.....會唔會過於嚴呢...
所以如果回應"20110408",假設你所講係真,無講大話既話
你又唔完全怪得人,只少你地admin都會係咁既情況下直接踢走人,無面比,仲要連踢...
你係比人投票踢,而且無被連踢....
發起投票果個,我唔覺得佢真係錯囉,你自己可以講返,人地咪F2囉
而且更加無理由就算假設人地就係踢錯你,你就可以直接用admin既能力踢走人?
人地都只係誤會左,而唔係做錯,你無咩理由唔比個機會人解釋就直接踢人
唔通你係admin就有特權唔洗比人踢?比人踢就可以踢返人轉頭,我估場主設立admin時既原意都唔會係咁啦
就咁睇,好難有理由令人相信你唔係因為報復而濫用職權踢返走人囉
不過係咪,就自己問心啦...

另外,你話要問人你係咪場場狗衝
我可以答呀,就我所玩既記憶,你的確唔係場場狗衝既
但我記得你同另一個玩家S級素人,曾經比心平叫做狗衝孖寶....
或者係我記錯,屈左你啦
但至少個位S級素人 成日係咁衝,點解又唔踢佢?反而可能只係誤會左而踢錯左你既人,你就要踢佢?
如果你認為你唔係狗衝,踢左你係罪無可恕,咁真正狗衝既,就一定要踢啦,咁你又唔踢佢?

而且,你話你轉人地口水.. 只係做過1次...但邊只咁少呀
可能係你記錯或者我記錯啦:Q
但至少我都比你轉過1次
唔會咁岩你所講既做過1次就係我中左估掛..

by  the way
我同意"gdtsz" 所講 係要對得住自己良心同天理既....

同埋我覺得大家打機都係為輕鬆下
無謂因為誤會咁搞到咁啦
考慮下大家都say 個sorry 當無野算啦:)

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-8 18:17 發表
垃圾admin 係邊個我吾點名講 第一次播句歌就封我 第二次就因為自己條氣吾順 你係'德'既 封多我幾次都仲得嘛? 吾該吾好得把口
又係你件變態佬..老鼠屎..
見親你都無好野,見到女玩家開咪就成隻癲狗咁追住人唔放,你前世未聽過女仔聲?態到無人有,人地唔so你.你仲係到汪汪汪汪...你煩唔煩?
無法無天又係你,成日改名玩已經刻人憎,現在仲要玩加速器黎屈人機,cheap到核爆,用完唔認仲要聲大夾惡鬧人,你真係當另外19個玩家好似你咁白痴睇你唔出?你話無用就無用?你要走就自己走啦,個個開心都黎唔切啦,但你賴死唔走,要人87你,你以為自己好威威?你當自己係邊位?特首定國家主席?呀? 又要吊又要賴死繼續玩,你係咪仲嚴自己個架丟得唔夠姐?咁把炮自己死去開個SER啦,咪無人ban你改名,玩加速器囉
無本事就收聲啦,唔好再發膠笑死人啦
真係見到你就眼怨,你唔係天真到以為自己聲大夾惡道理就會係你到呀?
一句講晒,支持admin繼續嚴打你呢d無恥之徙!
其實我覺得d admin好垃圾,真係無鬼用,竟然咁好氣量比你,容忍你繼續係咁無賴落去,聲大夾惡,影響全ser人既心情同遊戲好希望有admin真係可以做到見你一獲ban你一獲,制裁下你呢d不知所謂既害蟲

(btw,樓上位仁兄d圖真係好正,最尾張最中point)

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:40 發表
咬注人吾放,你吹大d 吾知邊次有條友係到打 布叮叮down rc XXXX is waitting u 你有道理你咪鬧返我轉頭 做乜吾出聲死晒狗咁 日日係到扮正義而+你d正義去晒邊 做戲做全套啦 我賴死吾走個場你開嫁? 平時把口就耶蘇咁  ...
你係咪癲左?完全唔知你講緊野.9唔搭8
我幾時有同你講野?乜野20歲人,我改名泡茶妹妹? 你有妄想症幻想我出黎????
我同你3唔識7,一句野都無同你講過,你竟然可以話我講野似耶蘇?你無野呀?我係男係女你都未知啦,
查實你係咪見到我講晒d事實出黎接受唔到所以癲左亂講姐?
"要ban你自己ban啦你冇手要人做?" <--????
如果我係admin既話,仲會好似入面d admin咁廢比你任吠?我一早ban 爆你啦,你仲會有機會係ser到吠?
講又講,岩岩11點幾入面果兩件admin, nero,正野一健 真係廢到無朋友,比你任嘈任用加速器,無盡admin職責,毛西快d del佢地既admin,比我做仲好啦,垃圾

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 01:40 發表
吾好係到咀炮 係game入面

點解要del晒成段野,7 左ff 屈錯我係正野一健唔想比人知??
引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:06 發表
不如你聽日係game入面講啦 有用好多=.=
岩岩game入到d admin 無做到野唔理你,無搞大到件事
反而你現在厚顏無恥係到搞大件事,我都幾擔心你聽日仲有無機會入到game

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:20 發表
del左就冇人知? 我冇你咁天真 入吾入到我自己既事
咁你又del 咁威威就keep住比人睇啦,怕咩姐?又要開post搞大件事,但又怕7野比人知...真係呢....
正宗又要威又要帶頭盔

引用:
原帖由 kiucat 於 2013-3-9 03:05 發表
咪就係
可惜有d人厚顏無恥....
btw,真係好多笑點....

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:33 發表
我del係因為我要收返對正野所講既野 有你隻禽獸係到搞事我都預左會比人知 冇你惡趣味係到搞風搞雨件事吾會搞大 同埋我何時想威過= =?
得啦得啦,我係禽獸,但我會有恥辱之心.
你係game到死唔斷氣..吊足人地幾個字,拉埋人地老母...自己條J落水..就唔係惡趣.就唔係搞風搞雨
唔知係邊個仲好意思主動開分身acc黎開post,之後引來一大堆正圖呢.....
btw,好心你啦,咪動不動就拉人人地老母..自己條J落水...你唔care自己條廢J姐
但關人地老母咩事先,係咪男人黎ga你,你自己諗下啦

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 03:38 發表
雖然吾知你game入面係邊個 但大慨估到你現實係d咩人黎
好叻叻呀.又比你估到我係現實係d咩人黎
你之前仲當我係廢admin正野一健tim
好準呀估得
不過我係咩人關你L事咩
擔心自己好過啦

引用:
原帖由 ak50 於 2013-3-9 07:59 發表

SORRY 佢有無癲左/妄想症我就唔知啦
不過佢應該係點錯相,以為係你係我囉,7.7  (我就係正野一健~~~)
所以你唔明佢講咩好正常....問題不在你身上

不過我見到你講左啲野唔係好fair,我覺得要澄清反會好啲
首先,你好似 ...
我亦都要講清楚
我話你地廢唔係指你地無ban佢用加速器,你地轉左同ban佢既做法,我絕對支持,而且當時在場既老新手都話做得對,係佢自己本人唔知仲有面之後入返黎嘈姐
而你地廢既地方,就係在於佢之後入返黎嘈既時間,無理取鬧足十幾分鐘,你地竟然可以完全理都唔理下,無野呀?
你自己就可以用做緊人,比人loop緊做藉口姐,咁其他admin呢?
咁係咪無盡到職責先??!
仲有轉左新場主我唔係唔知,而係我唔覺得佢會理
過往毛西對住呢d情況.點都會黎睇下咩事,雖然睇完之後無左件事...但仲好過現在新人士新作風可以完全當無事發生過lor!
都有唔少人投訴過佢用加速器啦,佢有正視過咩?有正視過就唔會直到現在佢都仲可以繼續用,用完比人ban左仲可以厚顏無恥咁入黎嘈,根本又係廢物一個,吊新手,垃圾tank就咁好中氣,真係有事發生就唔理,咁同縱容犯罪有咩分別?
你繼續奶佢屎忽,同佢講好說話啦!你睇下自己咩下場

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-9 10:12 發表
先唔理創始者邊個 你話正野最唔妥你 我覺得正野完全無做錯

你做得咁既野 有邊個會唔妥你? 戈次改個名susa 我同angry bang 睇住你做tank 屈我咩料先
戈時仲要1支針 由船沖去sf rm

開1 2次唔會再用搵鬼信?  一係你 ...
"一係你唔好再入ser 一係你自己開場慢慢自high" 咪就係!
話人地唔妥自己,你自己做完cheap野人地ban你都叫唔妥你?就算人地真係唔妥你,都係你自己白痴到繼續改名,繼續用加速器比晒理由人地ban姐?你唔怪自己仲去吊反人?
眼見條廢admin正野一健,同情佢之餘又覺得佢幾咁垃圾,比你吊足十幾分鐘,吊到上心口老母都受埋罪,都無ban爆你,由得你吠,真係唔妥你既話,你仲有得咁"威威"?場你都入唔到啦
自己做cheap精比人ban,唔認仲要話人地過你低線,自係無L得救

引用:
原帖由 布叮叮 於 2013-3-9 12:20 發表
你其實好想我應你 續繼同你嘈落去 等件事冇得停 真係辛苦晒你 打左咁多字你應該好累A_A
你7完未姐,我現在同你講野咩?我同意醉愛威士忌所講都要你應?
打幾隻字就攰?你唔係真係咁7廢呀?怪唔得打機都要用加速器咁cheap啦
你尋晚打咁L多野吊人,咁應該就攰死啦,好野!
繼續沉醉係自己個FF小宇宙啦

諗下毛西係咩人先啦,佢係場主,權力核心,有人敢郁佢?admin又係佢委任,佢根本就係大晒啦,基本上想點就可以點啦,而且有邊個ser唔係場主鍾意吊你就吊你,鍾意趕你走就趕你走啦,做咩都得,洗問其他人拎批准同說三道四
情況就如係街呀sir逗你要查你身分證,你敢話唔比?敢唔比睇下有咩後果
佢發起火上黎你連ser都無得玩啦 仲理得你個ser印象好唔好咩,印象好唔好都有人玩啦,而且又唔係收你錢,洗鬼睇你面色, 真係理L得你咩,根本就唔荒無人玩 不過,最好就成個ser比人既印象就更加差,差到唔好成L日full ser,唔好又要繼續話個ser有問題但又唔走要繼續玩,勉強無幸福嗎 等玩開既人容易d入到ser就最好啦

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-3-17 09:03 發表
護咩主  九乜唔答八  點解係無關係都係外掛

姐係用外掛都要用到無人知啦好心 仲有你唔知咩事 唔好係到亂up啦 你當時又唔係到

個ser俾人印象已經好差又點姐 d人咪照入玩 你唔順超咪唔好入囉

又要嘈又要唔知 ...
咪係囉,有時同人講道理真係晒氣,d 人最後講到唔夠講又只係識得問候你屋企人,無謂啦
其實邊個係到轉移視線,護主都好清楚啦.本來係講緊有d人全世界都睇到佢用左外掛做tank屈人,最終比人ban左但仲唔認,仲要扮晒入返ser同開post吠......但就有人情情走出黎拉毛西落水轉移視線又話個ser比人印象差.但其實毛西係場主根本想點就點啦,拉佢黎講有乜意思先..
但最搞笑係,又要話個ser唔好,但原來一直都咁留意個ser,真係辛苦晒
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557402&page=2#pid5607652
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557887&page=1#pid5605944
最後,爬舊文見到食肉獸有幾句真係好正,食肉獸果然強大,講d原來幾時都岩洗:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=557402&page=2#pid5609817
「P.S 奉勸你一句好, 你咩都唔知 就自己擺自己上台, 件事唔清唔楚, 單單憑人地打既文章就相信人地九成, 未免太過膚淺」

引用:
原帖由 ak50 於 2013-3-24 02:43 發表
10v10深夜場之感染者八婆聊是非及協助維持平衡插件能發揮最大效用全賴有你系列

時間: 24/3 凌晨1點45分
地圖: 死亡都心
主要在場玩家:
倖存者: 迷,布叮叮,正野一健
感染者: 閒置: YIN, MY Lizzie, Reborn
重點對話 ...

發新話題