發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
我報左

梁寶寶 ^^

引用:
原帖由 賤精MYLIZZIE 於 2012-4-22 23:01 發表
場主麻煩整頓下部分ADMIN 既行為同質素
其實大部分 ADMIN都好好,處事好公正,例如食肉獸,NERO,SJ...
係有個叫MY LIZZIE 真係不知所謂
平時做埋晒d賤野,亂踢人,為左做spitter而轉走人,已經CHEAP到無朋友
佢自己係admin ...
ok . 你話我做錯...
不如我同你講道理...
你話我吾公証...我亂kick人?
你自己都好似亂kick人喎先生
我9沖? 隻tank係後邊.. 跌左落去...
之後有人講左句. "喂. 隻tank跌左落去"
吾通等佢上返黎打? 仲有.. 吾只我一個沖
咁係咪應該kick埋另一個呢?
你話我亂kick人.. 你吾亂kick我我會吾會kick你
仲有.. 你話我場場9沖.. 不如你問下人..
我有幾多場係9沖...^___^
仲有.你話我轉人地口水.. 我自問我做過1次
你話我亂轉人當我冇口水做個時
有一次食肉都係我做梗屍個時話我lag而轉我啦
咁我係咪又要好似你咁. 開po講呢? 吾好咁小朋友啦...

引用:
原帖由 gdtsz 於 2012-4-22 23:58 發表
叫左你唔好POST GA LA
實會比人爭詞奪理返轉頭,
不過誰是小朋友...大家心照啦,比人用投票KICK左,跟住用ADMIN身份報復...

你KICK佢個陣當時我都在場,根本當時至少有幾個人都話踢佢,包括小肥羊,食肉,食肉仲話叫! ...
食肉好多時都話!k我架啦
咁最後係咪kick左? 吾通正野冇腦=,=?
人地講咩就照跟住做?
一開頭未出TANK已經衝左 < 好笑=,=?係你心目中咩叫沖? 你吾行前點開tank呀哥哥
仲有.我想講我係最前係help d沖左既人.我見有個掛左係到law..
仲有.. 我地玩梗既係機場第一關... 不如你問下d神手老手.. 10個有幾多個係吾會係哩關沖^_^
問題係亂kick人喎佢. 做乜我吾可以kick返佢呢?
生安白做而回避事實? 其實呢.我真係好想知你係入邊叫咩name定係有人用另一個acc入黎講我law ^_^
玩親都見到你係咁轉 < ?? 如果我係咁轉一定大把admin見到啦.. ok . 當我有係咁轉.. 有冇cap photo ?

引用:
原帖由 verydepression 於 2012-4-23 01:38 發表
估唔到咁都有罵戰post 睇
近期除左復活期假有玩過之外,都無點玩,唔知你地講既既事詳情係點...
不過有少少感受想講,,,

我自己由7v7個陣就有玩.不過應該係好後期啦,應該係改革向10v10前既時候...
我最深 ...
你話我轉過你一次口水.. 不如你開名講呀..
幾時有轉過你呢... 有無cap相?

引用:
原帖由 gdtsz 於 2012-4-23 02:41 發表
邊有你講得咁簡單咁單純呀
如果真係咁,一健頭就唔會無辜被踢啦
一句講晒,佢根本就係要屈死一健頭,根本就睇唔到一健頭有話佢場場9沖
佢只為係到轉移視線,掩飾自己用ADMIN身份向一般玩家報復既小朋友行為
你睇下一 ...
依位小朋友.. 睇黎你都幾吾中2我喎
如果正野唔係亂kick人根本冇事
同埋我想講. 就算我沖. 好似我後邊都仲有2個沖.
why我入返去仲會見到個2個人係到呢?
唔通咁叫吾係對人吾對事?
不如你開name呀, 你話過我轉過你.. 同埋吾好求其比個name我.. thx .. 同埋你話得我有咁做過.. 你有冇cap相?
你都好好笑喎.. 乜野入親應該都會比人踢?
同埋我想講.. 如果食肉叫正野!k.. 做乜食肉唔直接!k呢? 要等人去!k ?
同埋我都想講多一句野..就算1個好好既玩家..點都會9沖過... 今次件事聽日可以等場主黎評下理既

引用:
原帖由 ak50 於 2012-4-23 11:46 發表
我就係正野一健,麻煩唔好屈其他人!
多謝上面兩位肯出黎幫我講返句公道說話!!
亦都將事實.佢既惡行講左出黎,
不過亦好抱歉,因為你地為我抱不平.為公義.道理而發聲時
搞都咁都比人話係小朋友,屈左係我既分身真係好抱歉 ...
不如你問下其他老手你做既野岩吾岩啦=,=
我自問你kick完我我入返黎kick你我係因為嬲所以kick你
問心.. 你有冇係一日連續比人kick2次?
我想講, 我由琴日到今日我冇講過我冇錯
唔好用你既諗法放係人地個到
本身我都諗住入返去kick你一次就算
點知第二次你轉個acc一入黎就打左句野黎話我
'加上你係咁用槍黎tk我.. 唔通我吾可以kick你?
如果你覺得我做admin係有問題. 你可以同毛西講
但係我想講機場第一關你問10個老手.. 我諗有一半以上..就算中手都會同你講沖
仲要隻tank係跌左落街..

發新話題