發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 背後一刀 於 2012-4-23 12:30 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5214827&ptid=398430][/url]
I'm Jack
講真有咩錯既話下咪算囉....唔洗下下都用權限嘅...
拿拿拿!!大家都係哩個ser玩既,都想哩個ser好好地架...希望盡量唔好有咁多紛爭

1) 維持場內秩序,盡量減低不必要的狗衝事件發生,初警告如再犯者踢出
2)  ...
jack兄你好,岩岩見你個回復未 編輯 之前明明係有提到"口水問題一直存在,但一直無解決到......"
編輯 之後就唔見左呢句

唔通有時講事實就係要咁多顧忌?
稍為為弱勢主持下下少少公道都咁難..還人少少清白都唔得.><

引用:
原帖由 ak50 於 2012-4-23 11:46 發表
我就係正野一健,麻煩唔好屈其他人!
多謝上面兩位肯出黎幫我講返句公道說話!!
亦都將事實.佢既惡行講左出黎,
不過亦好抱歉,因為你地為我抱不平.為公義.道理而發聲時
搞都咁都比人話係小朋友,屈左係我既分身真係好抱歉 ...
不如你問下其他老手你做既野岩吾岩啦=,=
我自問你kick完我我入返黎kick你我係因為嬲所以kick你
問心.. 你有冇係一日連續比人kick2次?
我想講, 我由琴日到今日我冇講過我冇錯
唔好用你既諗法放係人地個到
本身我都諗住入返去kick你一次就算
點知第二次你轉個acc一入黎就打左句野黎話我
'加上你係咁用槍黎tk我.. 唔通我吾可以kick你?
如果你覺得我做admin係有問題. 你可以同毛西講
但係我想講機場第一關你問10個老手.. 我諗有一半以上..就算中手都會同你講沖
仲要隻tank係跌左落街..

個問題........愈吵愈更大=.=

我都算玩過這個ser=.=

大把唔太識玩的小朋友(唔係講緊你地=.=)話admin果樣唔好,這樣又唔好,那樣又唔好
再吵下去,po個相完全解決哂.....

到時再來玩這個ser(我好少入來玩= =)

等我再作詳細調查先再作決定

請問呢個場星期一至五會唔會開 成日一至五都唔見既...

星期一至五多數5點後開
六日就睇場主心情

引用:
原帖由 benzwai_ 於 2012-4-23 19:35 發表
星期一至五多數5點後開
六日就睇場主心情
睇心情咁誇張- -咁樣場主心情好係咪唔會開...

唔出奇架

回復 252# 的帖子

的確係, 有時場主會無啦啦返左大陸叫.....
跟住我地又有幾日無得玩
-=食肉獸,Coop01

引用:
原帖由 kiucat 於 2012-4-24 02:27 發表
的確係, 有時場主會無啦啦返左大陸叫.....
跟住我地又有幾日無得玩
場主會叫什麼呢 :lol

引用:
原帖由 解除.~ 於 2012-4-24 18:26 發表
場主會叫什麼呢 :lol
叫野食囉
但係係乜野食物你自己都知

用碌丸走睪飛字:好耐冇見啦咁多位。最近心掛掛諗住返黎睇下。好開心見到個場依然咁旺。多謝毛澤西接手左個伺服器。辛苦晒。同時亦多謝老手們既支持。
黎緊我將會砌多部電腦。希望臨近暑假時有需要可以多個後備伺服器。
我會返黎架baby。等我^^

回復 257# 的帖子

鬼呀!!!!
用碌ac 分別由毛西同佢自己本人共用

仲有呀, 你句baby同邊個講嫁
-=食肉獸,Coop01

用碌BB~~~~~~~~~~~~~~~

伺服器非官方地圖
1.tourofterror

download:http://www.webo.com.hk/download.php?i=143032
2.hauntedforest_v3
  download:http://www.webo.com.hk/download.php?i=143035
將下載好的壓縮檔解壓~然後放到left4dead2/left4dead2/addons~最後重開遊戲即可

發新話題