發新話題

肥得最快既英

[Close]
差唔多最廢既英係鳴門=.= 鬼姣同佢性質差不多..但係人地都有天生技

3技 殺人一流..4技汁雞 幫隊友磨下龍 IS OK..鳴就一開始 1技 2技 根本都唔配

係未出3技前 你個組基本=3打4 人地當你無到..一護都可以狂殺到你

出左3技 又係被人針死..招大玉 存咁鬼耐 20LV都捱唔到..當我20LV 我睇番其它人

28-35LV..一堆裝

唔係約好fd 都唔好打卡戰~_~輸到你xx 對面一有fd組合 打到你不似人形

自己隊仲要係d 寧次 pk原地放128掌

引用:
原帖由 ★血の霜★ 於 2011-6-8 18:31 發表
係你唔識玩先話嗚門廢姐
係雙方實力相同 默契都差唔多既情況下

真係好廢前期得1技唯一一招 算係吃兵殺人萬用技

一來鳴人無閃..二來 爆仙人容易被人針死..大玉存幾十年先放到出去

CD又奈 差唔多每次仙人出到一次大玉 已經算偷笑 肥唔到分身=無用既技

係差唔多個個都MH情況下..高達85%打中你真身 前期無 後期都係無

我個人認為..呢隻極度依賴隊友既英..真係好廢

打順風場..用唔用鳴人都係爽..跟本計唔到隻英係勁定弱 敢話 有路飛 君麻 小鳥 劍八

日番 呢D英唔用..要去揀鳴人? 第一次PK 無力到你...我見親既鳴人最多都係隱左 幫暈

飛標 封下技..你有無係逆風場 鳴人可以反勝既RP? 抑或你分享下你個玩法..

小弟新手都想見識見識一下 等我玩鳴人都唔洗死咁多次

引用:
原帖由 ★血の霜★ 於 2011-6-17 00:59 發表
可能人地1000蚊都冇呢.唔好咁睇得起人地= =
你又真係好中肯. 佢招1技 前期拎黎打人

唔夠力 打怪 範圍又唔係特別大. 要靠d餘震去

打多d怪先叫做 打得下怪. 但諗下bo 當你既對手係

君麻 四刃啦.人地1技 肥得快過你 4-5lv 佢實壓到你

你有1技飛標 時人地都有啦.大佬 你仲想10lv就買1000出大玉

對面有個寧次 或者帶左眼 你就慘到pk~_~ 10lv過後d人長打右下

鳴人始終極依賴隊友.我敢講 玩得勁既鳴人 前期汁雞好勁.

有好隊友守門. 仙人先做到帶升lv既作用.如果唔係 變完身=即被秒

對面有劍八 或者寧次 放大 你去汁就肥得快. 對面有一護 你都唔知點算

前期單打絕對唔夠佢來 佢又無閃技 等住被人圍吧.= =

回上一樓 你打王既意思係指左上 同右上個2隻王仔? 有分身變身既英不嬲打得快.

殺左下就難講.我用埋仙人分身 打王都唔係特別大力 重點係無人攻速咁快 最後都要靠風遁汁王

先嬴到.

你地自己問心啦係咪場場用鳴人都嬴到?前期有無成日汁隊友 唔係話汁雞唔好,只係1隻英

極度依賴隊友 要靠人汁雞 尾刀 帶到10LV 先有D作用 比我真係用青稚 君麻 4刃 SABER 大劍好過.

起碼前期保障到隊友D LV 好似劍八咁你識玩出1000 叫隊友破門.跟手叮叮叫人帶眼守門.

你照樣食到1000 同2000啊 難道會劍八有機會被人汁就廢咩=.=同熟人玩咩英都差唔多

你去街場.玩鳴人見親既好多都係走場 再唔係負數到XX 有無RP擺上來看看先.我要睇逆風場既鳴人

順風場就免啦 根本無睇既必要

AND THAN 個題目係肥得最快既英.我講 自己認為肥得最慢 最廢既英.= =沒有問題吧

有人話鳴人 後期刷好快. 都要有前期先有後期嫁. 唔係D前期英拎黎做咩.

引用:
原帖由 霸氣●小黑 於 2011-6-24 19:50 發表
好多人話0次肥得快 其實我覺得佢冇咩特別
1個封技石可以搞掂佢再唔係搵人引佢回天再sm
128掌真係好易比人cut/汁雞
所以唔覺佢有咩特別既優勢
嗚人
呢隻真係幾有爭議性
前期如果冇人幫佢比 ...
同意你鳴人部份 不過0次的確肥好快.隱身  前期回天 64 死一件 1技同招風 0次最大優點係天生技=眼.幫隊友慳左500

食右下一流.128改高左防. 用隱身 吃2000龍 唔係大問題.招大未升滿

有剩怪叫隊友汁 劍八那裡我同意.有d人笑人 自己汁自己友.確實

係迫不得而既情況.益自己友好過啦.saber針人好勁

同槍兵個類差唔多.基本上可以針死一隻英玩100殺我有時會用.

講真成隻game 最屈4打4我覺得麻君 殺人 洗龍 汁雞 g王 殺人.樣樣都唔係差

拎日番谷同佢比.1個大秒唔到龍.1個大秒到龍 但招變身君麻50 can0cd.

後期差好遠好遠. 2技 同埋變身招拉.打人又係超實際.又加埋血tim.

如果係1p1 20殺 小鳥. 前期1技作用大.有閃技 即使對面係君麻

你都有能力係佢未lv5前 比佢高lv壓到佢 10lv左好明顯.你吃到右下

君麻唔得 只能打王only打你 高lv左20lv 你吃1000肥左.之後黑虛閃中間d怪

再勁d吸血用普攻打龍,絕對肥得過君麻打王.

至於鳴人嘛.買1000蚊作用唔太大. 前期太易被人壓 隊友廢少少

你都會輸到喊 而且正常4打4 實有一個血多既帶眼camp左係右下刷怪

雖然人地有眼camp 對何任佔下風 隱左身 用左1000蚊想吃怪既都不利.

但至少 我覺得用劍八之類.2技1技飛標 前期 還是幫到唔少.早過人15

就能帶隊友up lv 刷右下前期來說 鳴人太弱了.分身無能 只有1技飛標

但肥得起當然勁=.=招20lv技 汁劍八大 一流

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-6-27 16:04 發表
殺人得個500% 你殺得幾多?? 就算計你殺人殺左20個咪到係1000= = 知嗎`
你咁執著金錢我諗100殺你用鳴人呀劍八 君麻. pk唔放大個d.

樓樓上講既有道理,阻到人肥 =令自己同隊友肥 你要知道

你個隊 有君麻 4仔 人地個隊 日番谷 犬夜叉 你殺到佢

佢仲係lv1 你可能已經lv2 仲有500蚊 食埋經書lv3

當你索隆 你有幾招技啦bo 差好遠 而且你個隊有一護之類

你殺到人 帶佢上lv4 佢地組d人 即使係槍兵 大劍 之類 未升到有2技

好難殺人.

仲有某樓咩野zero 論壇唔拎黎討論 分享就無意義啦.定係你覺得自己好勁

收收埋埋 唔想教人 令人地嬴唔到自己

引用:
原帖由 EteR_小狼哥 於 2011-7-3 11:28 發表
係vlan 玩卡戰玩得勁 邊個唔知我地團出勁人 @@  雖然我地係少人 不過個個9 強就得
KYX你1打2? 無限殺等你

殺人得個500% 你殺得幾多?? 就算計你殺人殺左20個咪到係1000

你點計數 500X 20? =10000

呢排無上vlan論壇 見唔到有人覆我

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-7-3 01:15 發表
你講到成個 文人咁 不如打返場 ^^好唔好 最多1打2
樓上 你搞gag? 1打2 我講嫁咩? 條友係咪打?

睇佢想玩幾多殺啦

發新話題