56 1234
發新話題

肥得最快既英

[Close]
引用:
原帖由 〃。誓約ㄨ 於 2011-7-2 21:19 發表
同意
我都覺得係嗚門
我都覺
咁岩既

引用:
原帖由 23462346 於 2011-6-27 21:42 發表

你咁執著金錢我諗100殺你用鳴人呀劍八 君麻. pk唔放大個d.

樓樓上講既有道理,阻到人肥 =令自己同隊友肥 你要知道

你個隊 有君麻 4仔 人地個隊 日番谷 犬夜叉 你殺到佢

佢仲係lv1 你可能已經lv2 仲有500蚊 食 ...
你講到成個 文人咁 不如打返場 ^^好唔好 最多1打2

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-7-3 01:15 發表
大佬發火,非同小可@@"

係vlan 玩卡戰玩得勁 邊個唔知我地團出勁人 @@  雖然我地係少人 不過個個9 強就得

引用:
原帖由 EteR_小狼哥 於 2011-7-3 11:28 發表
係vlan 玩卡戰玩得勁 邊個唔知我地團出勁人 @@  雖然我地係少人 不過個個9 強就得
KYX你1打2? 無限殺等你

殺人得個500% 你殺得幾多?? 就算計你殺人殺左20個咪到係1000

你點計數 500X 20? =10000

呢排無上vlan論壇 見唔到有人覆我

引用:
原帖由 23462346 於 2011-7-5 10:41 發表

KYX你1打2? 無限殺等你

殺人得個500% 你殺得幾多?? 就算計你殺人殺左20個咪到係1000

你點計數 500X 20? =10000

呢排無上vlan論壇 見唔到有人覆我 ...
笑 1打2玩無限 你玩左幾奈卡戰?? 你傻家??

引用:
原帖由 小狼哥 於 2011-7-3 01:15 發表
樓上 你搞gag? 1打2 我講嫁咩? 條友係咪打?

睇佢想玩幾多殺啦

重點不在於英雄 而是在於玩這個英雄的玩家   

我吾覺嗚人;
因為人地會同你搶兵架ma

最快肥既英一定唔係鳴門.(因為佢大技加仙人都打唔死二千)

青稚^^正w0r

56 1234
發新話題