發新話題

唔系好明!!!!!

[Close]

唔系好明!!!!!

我想問點解vlan 要分作 信長之野望區 同埋信長影片區!!!

我想拎分又多人睇 又唔得

我想多人睇就放去信長之野望區 但又唔加得分

放系影片區 少人睇到爆 但為左分

我想問 可唔可以改改佢

其實我都好想知 e個規則 用來做咩

我想一個區 又有分 又多人流架

TW ELO:2098

世事沒有10全10美的one 小弟

認真說,影片區當然是放影片,那為什麼要放去信長區?

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-11 17:10 發表
認真說,影片區當然是放影片,那為什麼要放去信長區?
因為你整出黎都想有人睇架=.=

@@我條新片受唔受加分?

回復 4# 的帖子

為什麼不可以全部片都放在影片區,要放在信長區?

相信影片都在影片區,人流一定不小於信長區.

一年多前沒有加分,人流一樣多,為什麼現在會這樣? 加分就是想再次挽回人流,沒人理會就罷

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-11 17:15 發表
為什麼不可以全部片都放在影片區,要放在信長區?

相信影片都在影片區,人流一定不小於信長區.

一年多前沒有加分,人流一樣多,為什麼現在會這樣? 加分就是想再次挽回人流,沒人理會就罷 ...
如果同信長區比 我覺得信長區一定多
就好似我新放個條為例 就算技術廢到谷底 放系信長區 都會有人睇

影片區個幾條友 系我叫我fd回炸 根本好少 路過既人留言

系信長區 就唔同 唔系想串啊

單是第1頁,影片已佔其中8篇

跟我說影片都放在影片區的話,會不及信長區的多,我就不信

附件

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-11 17:24 發表
單是第1頁,影片已佔其中8篇

跟我說影片都放在影片區的話,會不及信長區的多,我就不信
: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我諗唔洗睇圖都知你講咩

你系唔系想講 信長之野望區 影片佔大部分

既然你系講 點解唔問佢地 要放系信長區
唔放系影片區
講真 唔系為左分 我都唔會放系影片區
因為我都想好多人欣賞我既片 雖然廢

其實我有個提議 點解唔可以2個區都放= =
一個區拎分 一個區比人睇
咁樣 人流又唔走