發新話題

[交流] 七武海,誰最勁?

[Close]
海流氓可能夠鷹眼打
暫時能力仲係不詳

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-5-10 23:07 發表
海流氓可能夠鷹眼打
暫時能力仲係不詳
不過估計都係線線能力可能控制人

鷹眼 仲洗講

你地所講既 很屎的暴君其實係世界政府照佢個樣做既改造人
真正既暴君係無敵的
好似係路飛海賊團分散前果幾集出現過真的暴君.
p.s:真的暴君手上係有本書的

引用:
原帖由  神之左手 於 2011-5-12 04:21 發表
你地所講既 很屎的暴君其實係世界政府照佢個樣做既改造人
真正既暴君係無敵的
好似係路飛海賊團分散前果幾集出現過真的暴君.
p.s:真的暴君手上係有本書的 ...
我記得不是這樣, 暴君熊自願接受政府改造計劃,
在改造之前, 他決心到各地環遊, 幫助有需要幫助的人.
路飛也受了他的恩惠, 後來被改成無感情的物體.

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-5-12 07:43 發表

我記得不是這樣, 暴君熊自願接受政府改造計劃,
在改造之前, 他決心到各地環遊, 幫助有需要幫助的人.
路飛也受了他的恩惠, 後來被改成無感情的物體. ...
改造既唔系他本人泥架..
你有无睇到路飞去救艾斯果D阿?
有成5.6个暴君出现.
只不过系果個博士照暴君個樣改造出黎既改造人
真正既暴君個手掌系有熊印  而且摞住本書噶.

引用:
原帖由  神之左手 於 2011-5-12 17:10 發表

有成5.6个暴君出现.
真正既暴君個手掌系有熊印  而且摞住本書噶. ...
佢係比人洗腦-.-

你又知真正既暴君係無敵既?

鷹眼最強

鷹眼喇

鷹眼吧

回復 21# 的帖子

係有五六個出現, 不過這些都是沒有肉球果實. 而同人妖王打的暴君熊亦有拎住本聖經, 可以用肉球果實, 不過被改造成無感情.

引用:
原帖由  神之左手 於 2011-5-12 17:10 發表

有成5.6个暴君出现.
真正既暴君個手掌系有熊印  而且摞住本書噶. ...
個d係和平主義者
到2年後佢就真真正正洗左腦
有睇漫畫就會清楚

女帝啦緊係

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-5-14 23:15 發表
個d係和平主義者
到2年後佢就真真正正洗左腦
有睇漫畫就會清楚
海軍同白胡子大戰既時候都已經洗左腦.

發新話題