發新話題

[原創] CF <穿越火線> 國際亞洲區WCG大賽指定射擊遊戲

[Close]
好似唔錯

整日網吧見人玩

回復 18# 的帖子

因為呢隻game真係好正
如果想玩可以pm我

引用:
原帖由 ღL0nElyヾ恨 於 2011-5-7 05:22 發表
好想同大家講...
CF係第一隻第一身射擊game
CS1.6有D地圖都係國內班CF人員幫手整
CF係唯一最早出既第一身射擊game
CF係CS1.6.CSO既藍本
好想同番你講...
睇到你咁講真係把幾火

第一隻第一身射擊遊戲叫Return to Castle Wolfenstein
Counter-Strike啲地圖唔係
國內班CF人員幫手整,人地Valve大公司大把人才
Return to Castle Wolfenstein
係最早出既第一身射擊game
CF唔係CS1.6.CSO既藍本,只係Counter-Strike是CSO的藍本
Counter-Strike高手雲集,講真技術
大佬你自己心入面吹水就好啦
不如我話你知CS係點出現啦
絕對武力》(英語Counter-Strike;簡稱CS)是一款以團隊合作為主的第一人稱射擊遊戲電子遊戲,於1998年作為Valve所開發的遊戲《戰慄時空遊戲模組推出。由於深受玩家的喜愛,2000年Valve購得版權發行為獨立遊戲,並且聘用原開發者Minh LeJess Cliffe繼續參與遊戲的後續開發[2]

最初版本的CS為《戰慄時空》的第三方模組,因此命名為《戰慄時空:絕對武力》。然而隨著推出後逐漸累積的高人氣,CS成為了獨立遊戲並且發行於市。根據Gamespy指出,《絕對武力》為最受歡迎的《戰慄時空》衍生遊戲[3]
CS這款第一人稱動作射擊遊戲到2009年9月為止,還是當今世界上最多人玩的電玩遊戲之一。2002年時,CS總共有超過3萬個網路伺服器(第二名魔域幻境之浴血戰場也僅僅只有9800個),2004年Gamespy統計出超過8萬5千名玩家同時在CS。
2006年Steam也公佈超過了20萬的CS玩家(包括CS:S、CS:CZ、CS)[4]2007年2月5日Valve曾公佈出這些玩家每個月總共花費61億7千7百萬的分鐘玩遊戲,種種統計顯示出,即使CS發行已久,他的魅力依舊無減[4]。至2010年,在世界上依然有相當數量的玩家在網上透過各種對戰平台以及網際網路伺服器進行對戰。
明白了嘛?
http://www.oyool.cn/t/151125639.shtml
呢到有國內玩家指出的問題

Lawrence?Who is he?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-5-21 18:59 發表

好想同番你講...
睇到你咁講真係把幾火
第一隻第一身射擊遊戲叫Return to Castle Wolfenstein
Counter-Strike啲地圖唔係國內班CF人員幫手整,人地Valve大公司大把人才
Return to Castle Wolfenstein係最早出既第一身 ...
大佬我錯了,咁你想點~
我唔記得修改姐
算啦
點都好,CS既都垃圾-3-

引用:
原帖由 ღL0nElyヾ恨 於 2011-5-21 22:43 發表

大佬我錯了,咁你想點~
我唔記得修改姐
算啦
點都好,CS既都垃圾-3-
呢隻係我大陸都玩過
但係我覺得佢D地圖畫得簡陋左D
行路個動作好假,個人物係滑行不過隻腳郁緊
仲有拎槍個動作有D怪雞
所以CS先係王道

Lawrence?Who is he?

cf是不錯 不過要用qq qq 好鬼長 成日都吾記得

第2條片 真係笑左出黎 幾好x_x
王者.SOR

推貼,支持CF

呢隻好似係大陸既槍Game黎﹑係唔係?

回樓上,係
如果DOWN左發現亂碼可以搵我
我幫到你

me上尉 廣東3區

個網有d....18+l0r 中左伏:@:@:@
引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-5-21 18:59 發表

好想同番你講...
睇到你咁講真係把幾火
Counter-Strike啲地圖唔係國內班CF人員幫手整,人地Valve大公司大把人才
Return to Castle Wolfenstein係最早出既第一身 ...

CF 我都玩過 , 很不錯的說
▲無所謂

有冇人仲有玩我想玩有既話係都講一講

發新話題