發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-6 18:36 發表
你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本 ...
我想問,我到底有咩錯
先前已經有個例子係無啦啦屈我,請文(提示:山下)
想問一下,人地撩交嗌我反擊我做錯D乜野
e家我係有證有據去證明管理員偏私
並唔係出自謬論
如果咁都證明唔到管理員係偏私,想問一下叫人點信
係一個討論絕信英既帖,都可以冇啦啦話咩傲氣既係弱智仔(爬文唔該)
咁都唔扣分,只係扣我,想問一下邊一方面可以令到我相信管理員係大公無私求答!
我有冇改到,大家有眼睇,管理員有冇偏私,有少少正義感既人都睇得出
我再重申一次,每一個人留下既說話皆有紀錄 , 並唔係睇唔到
冇理由管理員睇唔到架喎 有紀錄架喎零式團團長零式貝
睇,又睇得到,咁都剩係扣我地團既分,咁都唔係針對係乜野?
咁你黎答我
請睇下D帖先好話"人不犯我 我不犯人:loveliness: "

請各位會員善用報告功能

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-6 21:52 發表
我想問,我到底有咩錯
先前已經有個例子係無啦啦屈我,請文(提示:山下)
想問一下,人地撩交嗌我反擊我做錯D乜野
e家我係有證有據去證明管理員偏私
並唔係出自謬論
如果咁都證明唔到管理員係偏私,想問一下叫人點信
係一個討論絕信英既帖,都可以冇啦啦話咩傲氣既係弱智仔(爬文唔該)
咁都唔扣分,只係扣我,想問一下邊一方面可以令到我相信管理員係大公無私求答!
我有冇改到,大家有眼睇,管理員有冇偏私,有少少正義感既人都睇得出
我再重申一次,每一個人留下既說話皆有紀錄 , 並唔係睇唔到
冇理由管理員睇唔到架喎 有紀錄架喎零式團團長零式貝
睇,又睇得到,咁都剩係扣我地團既分,咁都唔係針對係乜野?
咁你黎答我
請睇下D帖先好話"人不犯我 我不犯人:loveliness: "
係呢篇投訴文出現之前 你有冇比人扣分?
唔通管理員偏私唔扣你分?
你比人投訴扣左分
就問點解唔扣人地
咁你有冇寫投訴帖去投訴人地?
而家管理員好得閒 你話果個人犯規
就要幫你爬文找錯處?
引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2011-5-6 22:10 發表
請各位會員善用報告功能:loveliness:
我唔想罵戰 唔想因呢d事扣分
你要繼續嗌 你自己嗌落去
我只係希望你 唔好推曬d責任係人地到
你而家既理由係 「搞成咁都係因為管理員針對我」
你要明白管理員有幾難做
佢地唔係全職 佢地有自己職業/學業
而且我上面講果個例子
已經講得好清楚
你錯一次半次係絕對可以原諒
相信今次都唔係你既第一次

專登搵1年前既帖仲大大聲講話
「這就是我的正ac,沒有甚麼分身」
你都幾得閒,食左飯未?

咪話我陰謀論d講
根本就係班高層合謀度條橋出黎
搵一個post係狂龍最多粗口既,最多罵戰既
有哂d咩傻仔呀,小乜乜呀,傻的嗎呀之類咁

然後就好似感冒飲中藥咁
一劑清

(亂吹完畢,繼續花生)
各類守城歡迎PM

引用:
原帖由 L0vE★狂 於 2011-5-7 01:12 發表
專登搵1年前既帖仲大大聲講話
「這就是我的正ac,沒有甚麼分身」
你都幾得閒,食左飯未?

咪話我陰謀論d講
根本就係班高層合謀度條橋出黎
搵一個post係狂龍最多粗口既,最多罵戰既
有哂d咩傻仔呀,小乜乜呀,傻的嗎呀之類 ...
一班成年人 會無聊到諗橋去針對一個小六學生?

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-6 18:36 發表
你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本 ...
仲有,你個團員用分身入我場同我打機
輸嬴乃兵家常事 , 我唔介意
咁我有冇串過佢 , 我有冇話過佢
但佢整條咁既片 , 係擺明無事生非
你身為團長 , 你唔阻止下佢既行為不突止
仲係到推波助灡咁鼓勵佢 , e家你仲敢係到講野?
之前我地個前團員言語上得罪你地 , 我身為團長
都要代佢向你地道歉 , e家你呢個團長走黎回帖 , 呢D係咩態度
我有得罪你地個團零式俊?有得罪你個團?
叫我檢討?你有冇自己檢討下

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-7 02:29 發表

一班成年人 會無聊到諗橋去針對一個小六學生?
你e家都針對緊我地啦,零式團
既然你都知話唔關你事,你都要係到撩交嗌,咁你居心何在?
你係咪高層既fd呀?定係成日同你飲飲食食?抑或其中有個高層係你自己黎呀

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-7 07:27 發表

你係咪高層既fd呀?定係成日同你飲飲食食?抑或其中有個高層係你自己黎呀 ...
要投訴我請開個新post
一味係呢個冇管理員睇既post到話我呢樣錯戈樣錯冇用架啵

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-7 13:21 發表

Devil WinG 睇到 扣完分 因為零式俊參加左加分活動所以加番分

誓愛.韻

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-7 07:23 發表

仲有,你個團員用分身入我場同我打機
輸嬴乃兵家常事 , 我唔介意
咁我有冇串過佢 , 我有冇話過佢
但佢整條咁既片 , 係擺明無事生非
你身為團長 , 你唔阻止下佢既行為不突止
仲係到推波助灡咁鼓勵佢 , e家你仲敢係到 ...
引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-7 07:27 發表

你係咪高層既fd呀?定係成日同你飲飲食食?抑或其中有個高層係你自己黎呀 ...
咁樣你都認為我撩交嗌
我居心所在?
我之前幾個帖講到明係話緊你對管理員d態度
如果呢d都叫針對 你重新讀過小學啦
我入黎回帖 唔係抽水 唔係針對
只係見到有人犯左規 態度仲咁樣
先回帖話你態度差

如果你覺得我入黎撩交嗌
對唔住 我比個咁既錯覺你

但我都係想你注意下自己既態度
你睇出面唔少封ip既帖
人地都係衰人生攻擊架炸..
你咁樣落去遲早都會封

引用:
原帖由 loveric 於 2011-5-7 16:52 發表

咁樣你都認為我撩交嗌
我居心所在?
我之前幾個帖講到明係話緊你對管理員d態度
如果呢d都叫針對 你重新讀過小學啦
我入黎回帖 唔係抽水 唔係針對
只係見到有人犯左規 態度仲咁樣
先回帖話你態度差

如果你覺得我入黎 ...
你e家唔係撩交嗌係咩野?我同管理員既問題關你咩事?
你洗唔洗係到刷鞋?.?你同管理員好Fd?有心回帖就唔需要用第二個ac
拜託拎個正身出黎同我講野,如果唔係就唔好係到廢話
人只識刷鞋係冇用,人只識刷鞋而唔識分是非,唔係我返去讀小學
係你返去重新由幼稚園讀起 , 因為你連先後次序都唔識分
返去重新讀幼稚園吧

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-7 13:21 發表

冇人投訴你
係你個所謂既團長想黎抽水刷鞋炸

海楓哥,你要圖,我有成十幾張,我隨時都可以放上黎

要抽水洗抽你
花團比人滅我都味抽啦
我睇唔過眼先回帖炸
你鐘意點講就點講

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-7 21:51 發表
要抽水洗抽你
花團比人滅我都味抽啦
我睇唔過眼先回帖炸
你鐘意點講就點講
你唔洗係到廢話啦 , 係咪抽水自己心中有數啦
你想係到博出位姐嘛 , 你話唔係?你講乜都得啦
係人一睇你就知你直頭係到刷鞋抽水啦
就算我有咩唔岩都唔係拎我一年前黎扣分啦 , 你唔洗搵機會刷鞋抽水喇
如果你係我 , 比人拎一年前既野黎扣分 睇下你會唔會咁大聲
你依家唔係係到刷鞋抽水 ? 我挑

發新話題