發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]
[quote]原帖由 Ms.missy0u 於 2011-5-3 22:19 發表

狂龍唔係拖我地落水 我地係自願 因為狂龍真係有改我地先會幫佢講好說話。 [/quote

抱歉.只是你這位朋友某d言詞比我感覺
當然我也知道為何你們會有如此大意見
我稍微睇左下違規d內容 再同依家比較下
他有很大轉變 我不是管理員 但我很想讓他們體諒一下
比人屈的感覺 能給予機會
但 決定權仍然都再他們那邊

咁我想問點解樓主只係針對傲氣 其他團的所作所謂又如何。
誓愛.韻

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-3 22:26 發表

不要說針對你
知道為何管理員/版主又這樣做嗎
是因為開這post的人有充分證明你觸犯左vlan d規則
當然 這樓主是否抱針對態度我也不能肯定
但去尋找一年前的證據 我覺的這給我感覺更加明確
但是 你的的確確是有做過了 ...
一年前,事情就係過左去
我一年後有冇改過大家心中有數
咁你知唔知道點解呢一位投訴我既會員係搵我,而唔搵其他人撩我地既證據呢,我又想問一下
我再重申一次,我並唔係拉人落水
而e家我係搵證據去證明 , 呢一位級管理員係有意去針對本人 及 本團
正所謂 話人要搵證據,如果我搵證據=拉人落水
咁呢位投訴既人兄,投訴埋我個團既 副團長:Fortis931 豈不是拉埋我既團員落水?
請留意主題: 投訴會員:傲氣ㄨ狂龍 及 投訴內容 想問下佢有冇拉埋fortis落水,求回答
做,我係有做過,但點解管理層隔山觀虎鬥 , 等虎鬥完,先黎拉人?
並且 投訴我既呢位人兄 係刻意去搵返一年前既證據,唔係針對我?
點解唔搵今時今日既證據,反而係一年前既事?
點解佢唔搵埋撩我地既人,係只係搵我地,何解?
求Siu_ho兄解答

另 , 閣下已經犯了本版版規
有何資格去批判我?正所謂 先責自己而後責人

仲有
我唔係拉人落水,係管理員要求我地咁做
要怪就怪我地既管理員,因為佢係用一年前既野黎扣我分
我只係想拎返個公道,如果你唔滿意,唔該你幫幫我去問管理員
點解要我咁樣做.我只係想拎返一個公道,亦話比所有既玩家知
管理員做事既作風,係幾咁”大公無私”

我唔覺版主有針對我地,大家都係團隊姐
狂龍還未成氣侯

E+人地只係客觀地同我地講

團長你又何必如此?

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-4 18:35 發表

一年前,事情就係過左去
我一年後有冇改過大家心中有數
咁你知唔知道點解呢一位投訴我既會員係搵我,而唔搵其他人撩我地既證據呢,我又想問一下
我再重申一次,我並唔係拉人落水
而e家我係搵證據去證明 ,  ...
其實你去搵返證明自己清白既證據
我冇意見 但係你所講既針對 為何要牽扯到版主
呢件事係由呢位樓主所提供資料去給予審判
你唔服係你既事 你亦都可以去反駁 更加可以去搵足夠證明自己
但我對於你所指 高級版主有針對你 我就覺得似係你自己覺得人地針對你多d

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-4 22:26 發表

但我對於你所指 高級版主有針 ...
你清唔清楚 未清楚請回去綜合版慢慢看。
誓愛.韻

早知有依家 當初就唔好甘做喇

引用:
原帖由 ˇMxR.LyCf_ 於 4-5-2011 11:37 PM 發表
有早知,冇黑E

引用:
原帖由 ˇMxR.LyCf_ 於 2011-5-4 23:37 發表
有早知 李媽媽都不會生李仔仔出來
誓愛.韻

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-4 22:26 發表

但我對於你所指 高級版主有針 ...
引用Ms一言:請回到綜合版區看一看一些撩我地嘈交既帖
十成唔過半成係有處理到,但反而我地回覆,去反擊就要扣分,何解?
係某位高級管理員話自己好大公無私,我e家就搵證據去證明佢如何"大公無私"
點解管理員只扣我地團隊有份反擊既人,而唔去扣撩交嗌既人,難道睇唔到?!
請你緊記,每一個回帖既內容皆有留下紀錄,並唔係Game入面會比人洗走
你覺得我係有話錯管理員針對我,請望下綜合區撩我地嘈既人,都係果句
十成唔夠半成有處理到,零式俊果條片唔係挑釁係咩?你見過有D宣傳自己既片係有呢D字眼的嗎?_?
引用Ms之言,零式俊比人扣左三分反而比某位好大公無私既管理人員加返四分,仲要比多一分
想問一下呢D係唔係鼓勵分,鼓勵佢撩事鬥非嗎 ?
想求答

你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本唔關我事
我不嬲係專心整我既圖 零式團都少左打理
但你既態度我真係睇唔過眼 自己做錯比人扣分
就話管理員偏私
一個人有案底 老闆唔請佢
唔通係個老闆針對佢?
一次半次可以原諒
你自問犯左規幾多次?
你呢張帖入面既連回 都足夠扣你唔少分

零式◆俊原先有1分
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=5#pid3520984
所以冇比多1分 其他野我唔清楚

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-5-6 18:36 發表
你話係人地搵你黎嘈交 有冇檢討過自己有咩錯
人地好得閒 周街聊交嗌? 人不犯我 我不犯人
你唔係做左d咩 人地會撩你?

你話點解扣你分唔扣佢分
咁你咪投訴返佢囉
唔係叫你問點解唔扣佢分

本身都唔想加把口 因為根本 ...
唔好意思 因為之前屠龍道的片被版主扣了分 到負分 後尾加番佢分變番原本咁
仲有零式俊親口講加上我都見到。
誓愛.韻

發新話題