發新話題

投訴會員: 傲氣ㄨ狂龍

[Close]

回復 44# 的帖子

你發影片的地方是綜合區請跟足綜合區的規則
3. 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱等

你的影片已經犯了惡意批判

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-2 19:38 發表

得你自己講話冇問題,你講乜都得
不過要天下既人認同你先為之真,我未見過所有宣傳自己既片有呢種文字
你亦不坊去睇下人地所整宣傳自己既片有冇呢種挑釁性既字眼
唔係我唔識中文,係你對中文既理解毫無理解 ...
講真我呢個人就冇咩創意 見到有人同呢d字眼整片,仲比人設高亮
咁如果呢d字眼都有問題,咁你去投訴7171/信長區版主了要

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-5-2 19:40 發表

講真我呢個人就冇咩創意 見到有人同呢d字眼整片,仲比人設高亮
咁如果呢d字眼都有問題,咁你去投訴7171/信長區版主了要  
你唔需要係到解釋,你解釋有咩用姐?
我又唔係管理員,你同管理員解釋嘛
管理員係你死黨黎嘛,洗乜同我解釋姐

你仲用湘個msn ac係我m群到話挑我滅團戰
等我搵到我照比埋管理員,你慢慢欣賞吧,俊哥

請問這樣算不算犯了綜合區規則0.0?
引用:
原帖由 零滅∣風 於 2011-4-25 12:19 發表

支持下先喇~_~倣氣咁垃圾都話學人玩絕信= =仲要拍埋片咁

自己死果下就唔影- -
原來說人垃圾等等的就不用扣分0.0明白0.0

眼鏡俊整日講黎講去都係果幾樣野 仲有傲氣團唔只係整係識玩信長之絕信
大把圖都識玩啦
誓愛.韻

引用:
原帖由 Ms.missy0u 於 2-5-2011 08:20 PM 發表
眼鏡俊整日講黎講去都係果幾樣野 仲有傲氣團唔只係整係識玩信長之絕信
大把圖都識玩啦
只識玩一隻game有錯?

e+唔關我事了

坐定定食花生

扣分扣成咁  睇黎 vLan唔係我心目中既天堂
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 Ms.missy0u 於 2011-5-2 20:20 發表
大把圖都識玩啦
團隊天堂強力收生

引用:
原帖由 Ms.missy0u 於 2011-5-2 20:20 發表
大把圖都識玩啦
<------這個玩新版S版B版信貳0.0

引用:
原帖由 ltk619 於 2011-5-2 21:45 發表
._. 打錯字姐 大家都係x japan fans
誓愛.韻

如果說 vlan不公正是因為大家都不能找到令對方信服的證據
如果說vlan 是個天堂 那這個世界就是一塌糊塗
如果說 受了委屈還能不動如山 只能說我很崇拜你
如果說 意事用氣不顧後果去做 只能說你很幼稚

還有團隊隊長做錯的事情就該一個人承擔 不是去把別人都拖下水
還有管理員/版主 你們也會有受委屈的時候吧 請體諒一下那時的感覺吧

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-3 21:17 發表

還有團隊隊長 ...
e家我唔係拉人落水,e家我係搵證據去證明呢一個高級管理員去針對我
點解其他挑釁我地既人就唔洗扣分,我地去反擊就要扣分,仲要係個團入面有參與反擊都要扣,點解?
咁仲唔係針對?咁係咩野?

引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-5-3 21:17 發表

還有團隊隊長 ...
狂龍唔係拖我地落水 我地係自願 因為狂龍真係有改我地先會幫佢講好說話。
誓愛.韻

引用:
原帖由 傲氣ㄨ龍少 於 2011-5-3 21:19 發表

e家我唔係拉人落水,e家我係搵證據去證明呢一個高級管理員去針對我
點解其他挑釁我地既人就唔洗扣分,我地去反擊就要扣分,仲要係個團入面有參與反擊都要扣,點解?
咁仲唔係針對?咁係咩野? ...
不要說針對你
知道為何管理員/版主又這樣做嗎
是因為開這post的人有充分證明你觸犯左vlan d規則
當然 這樓主是否抱針對態度我也不能肯定
但去尋找一年前的證據 我覺的這給我感覺更加明確
但是 你的的確確是有做過了
還有 我看了看 妳為了證明自己 去找了其他玩家的留言 并指出點解其他挑釁我地既人就唔洗扣分,我地去反擊就要扣分
這就是讓我覺得你有拉別人下水的原因

發新話題